Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kartı vidası PSU kısmına düştü.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ama ne konuda yanlış açmışım?
  2. K

Ekran kartı vidası PSU kısmına düştü.

Sapphire 7900XT Nitro+ Ekran kartımın vidası PSU boşluğuna düştü,2 vida ile gayet sabit durabiliyor ama asıl sorun oranın gerçekten karışık olması ve benim montajlama konusunda çok bilgim olmaması,önerebileceğiniz en iyi tavsiye nedir? Kasa : Lian li Cool II Mesh PSU : Corsair 750RMe
  3. K

750 Watt PSU önerisi

Öneriniz için çok teşekkürler hocam eğer sistemim için farklı bir soğutucu veya öneriniz varsa lütfen söyleyin 30-40 dakikaya alacağım
  4. K

750 Watt PSU önerisi

Hocam şahsen montaj işinde kendime hiç güvenmiyorum ayrıca yaşadığım yerde montajı yapabilecek güvenilir bir bilgisayarcı da bulamadım,Vatan Bilgisayar var o da kendi sistemi olmadıkça yapmıyor,Monitör olarak genellikle rekabetçi oynayacağım için 1080p 240hz tercih edeceğim,Virtual ayarlardan 2k...
  5. K

750 Watt PSU önerisi

Hocam kesinlikle düşündüğüm şeyi söylediniz fakat ileride upgrade şansım olmayabilir 1730223450 Hocam aceleyle oluşturmuşum sepeti,değiştirecektim yine de teşekkürler. güncelleme : alacağım yerde stoklarda yokmuş farklı alternatiflere açığım. :D
  6. K

750 Watt PSU önerisi

Önerilere açığım hocam.
  7. K

750 Watt PSU önerisi

Çok kalite bir PSU fakat,satın aldığım yerde sadece Cooler Master,Corsair,NZXT,MSI markaları bulunuyor.
  8. K

750 Watt PSU önerisi

Önerebileceğiniz bir tam modüler 750 Watt PSU bulunmakta mıdır? satın aldığım yerde sadece Cooler Master,Corsair,NZXT,MSI markaları bulunuyor. Corsair 750 Rme serisini düşünüyorum.
  9. K

PowerColor 7900XT HellHound alınır mı?

NVIDIA'nın stabiliteliği ve kalitesini her zaman biliyorum zaten şuanki sistemimde bu şekilde ama ne incehesap ne itopya gibi güvenilir sitelerden istediğim bütçede 4070 TI SUPER sistem toplayamadım,topladığımda her zaman fiyatlar yüzünden işlemcimi 7600-7700 yapmak zorunda kaldım.
  10. K

Hocam en büyük sebebi bu tür şeylerde kalite ve marka takıntımın olması,biraz mükemmelliyetçi bir yaklaşımım var ondan dolayı 2-3 ay araştırma yapıyorum sistem dizeceğim zaman ayrıca incehesap'tan topluyorum tüm sistemi maalesef orada inno3d galax gibi markalar bulunmuyor 4070 TI SUPER tarafında...
  11. K

Hocam çok isterdim fakat biraz aciliyetim var,elimde ki sistemle neredeyse düzgün hiçbir güncel oyunu sağlıklı oynayamıyorum,bugün veya yarın satın alım gerçekleştireceğim.
  12. K

Hocam 4070 TI Super'i beğendim fakat NVIDIA tarafında tek almak istediğim seri msı slim veya aero olmakta.
  13. K

32k fiyata alıyorum,alternatif bir model bulamadım NVIDIA tarafında 4080 super ve 4090 hariç tercihim AMD'den yana olur sanırım.
  14. K

Kart olarak 7900xt düşünüyorum ama önerilerinize açığım,diğer yandan ise powercolor hellhound sizlerce iyi midir?
  15. K

Cooler Master Hyper 622 Halo 7800X3D işlemcisine yeterli mi?

Sorum başlıkta ki gibi olmaktadır,alternatiflerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
  16. K

MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi - ASRock B650 Pro RS - MSI MAG B650 Tomahawk

Hocam o zaman biraz daha araştırıp X670E ye karar kılıyorum,ufak bir ihtimal Tomahawk dönme şansım var ama diğer bileşenlere göre anakarta bilgim biraz daha az,sonuçları ve tercihimi buraya ekleyebilirim farklı bir düşüncen varsa lütfen belirtebilirsin yardımların için çok teşekkür ederim.
  17. K

Cevabınız adına çok teşekkürler hocam.PRO RS veya X870 arasındayım. 1729333983 Hocam peki x670e mi,Tomahawk mı?
  18. K

12k'ya asrock steel legend x870 bulunmakta tavsiye eder misiniz? O kadar iyi mi ve renk uyumu da var gözden çıkarabileceğim bir fiyatta. Maalesef çok acelem var bugün alacağım.
  19. K

Sizin tercihiniz ne olurdu bu durumda,bahsettiğiniz gibi Tomahawk 10k Asrock ve MSI aynı fiyatta.Ama 10k yı verebilecekte bütçemin olduğunu düşünüyorum.Ama değer mi onu bilmek istiyorum.Çünkü çok çok uzun süre bu sistemde kalacağım.
  20. K

Sistemi bugün alacağım o yüzden tüm yorumlarınız benim için çok değerli,başlıkta ki üç anakarttan size göre en iyi olanını değerlendirebilir misiniz? Not : beyaz sistem topluyorum gönlüm asrocktan yana :D
Geri