Arama sonuçları: *

• Users: Yeiz8
  • Order by date
  1. Y

GENÇLİK SİZCE NEREYE GİDİYOR?

Dediğin tipler aile şiddeti yüzünden bu hale gelmiş insanlar. Babalarının yüzüne normalde hiçbir kadın bakmayacakken kuzenleriyle veya görücü usülü ile zorla evlendikleri için evliliklerinde kadına, çocuğa sürekli şiddet uyguluyorlar. Böyle yetişen bi çocuktan elinin kalem tutmasını...
  2. Y

Kız arkadaşımla konuşucak konu bulamıyorum

roblox yasağı hakkında kritik toplantılar yapın bence
  3. Y

dıslanıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Dostum anlattığın tarzda bir kişiden bahsediyoruz, liseyi görmüş bitirmiş bi abin olarak söylüyorum sohbet etmeye çalışman umrunda olmayacak. Onun için sen korkak bi çocuksun. Muhtemelen daha ergenliğe yeni yeni girdiğin için zayıf kısa boylu bi çocuksun bu yüzden kavgadan kaçmak istiyorsun...
  4. Y

Bu tarz zorbalardan kaçmak istiyorsan devlet okuluna gitmek onların kucağına gitmek demek. Kavga edip dayak yemenin bi zararı yok bu şekilde korkuyorsan zaten her yerde yaşayacaksın. O senin korktuğunu anladığı için zorbalık yapabiliyor unutma
  5. Y

Benzer bişey anlatayım. Ben 9. sınıfta okul değiştirip 2. dönem farklı bi ortama girmiştim. Okul kolej olduğu için sınıf mevcudu azdı, herkes beraber takılırdı. Neyse işte geldim sınıfa ilk günden çok iyi anlaştık teneffüslerde falan sohbet ettik öğle arasında takıldık. Aralarında ahmet adında...
Geri