Arama sonuçları: *

1. -GHOST-

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Akbank garanti ve vakıftan Qb ile hesaptaki paranı çeke biliyorsun
  2. -GHOST-

Bu Aparat PC Kasama uygun mu

Arkadaş PC kasası olarak lian li lancool 3 kullanıyorum ekran kartımı dikey kullanmak istiyorum ama acaba bu aparat uyumlu olurmu
  3. -GHOST-

Nvidia kurulum yaptıktan sonra mouse crome vs acarken kasma yapıyor.

Aynı sorun bende vardı sildim anakartı biosunu güncelledim sonra geri yükledim 2 ay sonra fln düzeldi ama şimdi ne halde bilmiyorum kardeşime verdim o sistemi şuan amd ekran kartı kullanıyorum ama bunu yaptığımda düzelmişti
  4. -GHOST-

Kasa Tenizliği nasıl yapılmalı

Knk fanlar mıknatıslı sökecem kasayı 1 yıldır hiç açmadım macunu fln da değişticem sıvı soğutmada mx4 vardı yeni macunu da mx4 aldım ama ssd konusunda da bir yardımcı olırsan sevinirim 1 tb hardisk almak daha mantıklı geldi
  5. -GHOST-

Kasa Tenizliği nasıl yapılmalı

Arkadaşlar merhaba pc kasamı temizlemek istiyorum ama nasıl bir almalıyım bilmiyorum sizce sistemi bi gece elektrik ten çekip bu tekstillerde kullanılan hava kompesmrleri ile sadece fanları temizlemeyi amaçlıyorum diyer parçaları da süpürge makinesiyle fln hallederim ama bazı kişiler fanları...
  6. -GHOST-

Çözüldü✓ MOUSE DEĞİŞTIRINCE FPS DÜŞÜŞÜ

Bende mouse 8000hzde çalıştırıyorum hiç performans düşüşü fln yaşamıyorum
  7. -GHOST-

Çözüldü✓ MOUSE DEĞİŞTIRINCE FPS DÜŞÜŞÜ

Knk fps ztn sabit kalan bişey değil mouse la ne alakası var
  8. -GHOST-

500 GB SATA SSD Önerisi

Banada lazım öyle bişey ya 2tb sssd var yetmiyor
  9. -GHOST-

Kendi Bilgisayarımı Topluyorum, Yardım Eder misiniz?

Knk işlemci aslında 7500f te ala bilirsin çünkü 7600 ile nerdeyse aynı ama overclok tarafında 7600 daha iyi olur ama sanki 70k ya daha iyi hazır sistemler var gibi
  10. -GHOST-

Dikey Ekran Kartı Tutucu

Bu ne knk ben ekran kartını dikey aparatı istiyorum 1737903062 Komşumda aynı kasa var ilte onda fan yok ama altında bi boşluk var evde olsa test edecem ama adam yurt dışında
  11. -GHOST-

Mavi Ekran Bilgisayarda Normal Takılırken !

Ramlerin yerini değiştire bilirmisin bide 2 dekini 4 de 4 tekini 2 ye takıp
  12. -GHOST-

Anakart ile kasa arasındaki vidaları taktın mı yada takılımıydı yükselti ayağı deniyor
  13. -GHOST-

İşlemci pimlerini yamultmuş ola bilirmisin pc kapanırken fln bir vido varmı kapanması çok ayrı bişey mavi ekran çok ayrı
  14. -GHOST-

Kasayı kendin mi topladın
  15. -GHOST-

Dikey Ekran Kartı Tutucu

Arkadaşlar merhaba kasamda ekran kartımı dikey hale getirmek istiyorum ama çok büyük bir döngüdeyim kasa lianli lancoll 3 devasa bi kasa ztn ekran kartı da 7800xt ekran kartını dikey yapacağım ama arkadaşlar fotoraftaki gibi ekran karıTının altında 3 tane 120mm fan var acaba ekran kartı bunlara...
  16. -GHOST-

Termal macun önerisi

mx4 al gitsin
  17. -GHOST-

Belirlenen dosya bulunamadı işlenemedi hatası

arkadaşlar bilgisayarıma 100gb bir dosya yüklüyorum uyglama inerken setap yüzde 20 lerde uyarı veriyor bu dosya işelenemedi yada bulunamadı diye işlemi bitiriyor baya şey denedim 3 gündür uğraşıyorum yardım edermisiniz 1737809763 bu hata arkadaşlar
  18. -GHOST-

Yardım Bu rdr 2 den çektiğim ne

a6ynı sorun var oyun crack se rdr 2 de hiçbir yama adam akılı çalışmıyor rjin oyun ise ytamayı sil sonra oyunu sil yamayı yükle ardından oyunu yamayı da win rar şeklinde at
  19. -GHOST-

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Valla hiç görmedim ama pubg fln oynamıyor bazen pes bazende onun telefonundan fifa oynuyorum pek kasdığını hissetmedim
  20. -GHOST-

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

bende redmi note 11 pro dan s24 ultraya geçtim wsonra apple geçtim bidaha da apple dan düşmem gibi
Top Bottom