Arama sonuçları: *

• Users: BerQY
  • Order by date
  1. BerQY

MSI MAG A1000GL "TEKNİK VS" MSI MPG A1000G

Piyasada olsa tercihim o olacak ama daha satan yok
  2. BerQY

MSI MAG A1000GL "TEKNİK VS" MSI MPG A1000G

Merhaba, teknik olarak fark ne ve farklı olan şey ne işe yarıyor bilgi almak için bu konuyu açtım. Şimdi tercihim MAG A1000GL fakat MPG A1000G piyasaya sürülmüş olsa onu almak isterim ama ne zaman gelir Allah bilir. Şimdi PCI-e 6+2 6 MPG 1000 / PCI-e 6+2 4 MAG 1000. mesela bunun böyle olması ne...
  3. BerQY

Furmark GPU Usage Drop Neden Olur?

Merhaba, GALAX 4080 super SG modelini alacağım 2. El olarak, fakat furmark testinde garip bulduğum bir şey var psu mu yetersiz bilmiyorum ama GPU usage sürekli droplanıyor. Muadil testlerde bu değer çok sabit kalıyor sebebi ve sorunu nedir? Test 1920x1080 yapıldı
  4. BerQY

PSU yazılımsal olarak 3.1 ATX 5.1 PCI-e destekler mi?

Merhaba bende MSI MPG A1000G güç kaynağı mevcut kutusunda ATX 3.0 ve PCI-e 5.0 yazıyor ama aynı ürün kodunu arattığım zaman MSI sitesinde ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 yazıyor. Ben ürünü alalı biraz oldu, şimdi benim ürünüm de kutusunda yazmamasına rağmen destekler mi bu yazılımsal bir şey mi yoksa...
  5. BerQY

Her yönden kaliteli kulaklık önerisi?

Oyunlarda ses kasmada veya müzik, film gibi şeylerde ne durumda kalitesi? Mikrofonu zaten çok iyi onu biliyorum.
  6. BerQY

Keşke 2 3 olsa 1 yıldız yorumlar 1000 kişilik yorumun %9 unu oluşturuyor yani neredeyse 100 kötü yorum var bu tedirgin ediyor
  7. BerQY

her şeyi mükemmel olmak zorunda değil kaliteden bahsettim elimde kalmasın orta film müzik de iş görsün oyunda da sağlam ses kastırabilsin mesela HS80 in mikrofonu stüdyo mikrofonu gibi çok beğeniyorum sesine de ortalama diyorlar ama amzon da yorumlarını okuyorum yabacınlar yerden yere vurmuş...
  8. BerQY

Merhaba, uzun süredir kulaklıkları araştırıyorum fakat anlamadığım şey şu, tonlarca iyi yorum görürken diyorum ki evet aradığım kulaklığı buldum sonra biraz daha araştırıyorum tonlarca kötü yorum görüyorum ve kulaklığı kafamdan eliyorum eleye eleye kulaklık kalmadı alamadıkça da fiyatları...
  9. BerQY

Wraith W75 İnceleme - Alınır Mı?

Hocam bir şey sorucam extra alınan coiled kablo sadece masa görüntüsi için değil mi? İçinden çıkan kablo 8khz kullanmana olanak sağlıyor bir problem olmaz?
  10. BerQY

Aynı marka farklı desen mouse pad sorun yaratır mı?

Wraithi bazen çok şişirebiliyorlar klasse sarmaz ise iade ederim ya
  11. BerQY

Fotoğraf atabilir misin, bilek izi, deforme yada bir sorunla karşılaştın mı?
  12. BerQY

Anladım teşekkürler
  13. BerQY

Hangi termal macunu tercih etmeliyim?

Merhaba, birkaç termal macun arasında kaldım. İnce detayları bilmiyorum araştırıp testlerde iyi sonuç alan iki macunu sizinle paylaşacağım fakat daha iyi bir soğutma opsiyonu olan macun varsa önerilerinizi de bekliyorum. İşlemci 7800x3D...
  14. BerQY

İşte problem şu, orjinalini bilmediğim için gelenin ne kadar sağlıklı olduğunu da ölçemeyeceğim tiger da almak hiç istemiyorum peynir ekmek gibi herkeste var.
  15. BerQY

Merhaba Klasse Longteng huoyun Special Edition mouse padini alacağım fakat full siyah bir sistem dizdiğim için siyah tercih etmek istiyorum. Diğer yandan kasa full MSI olduğu için aynı padin drakonos desenlisini almak da istiyorum ama o sarı renkleri ile full siyahın estetiğini bozar mı diye...
  16. BerQY

Kulaklık ve mikrofonu kasaya mı anakarta mı takmalıyım?

Dac a gerek var mı? Realtek ALC4080 gayet üst seviye bir yonga değil mi?
  17. BerQY

Kulaklık ve mikrofonu kasaya mı anakarta mı takmalıyım?

Merhaba, kulaklığımı ve mikrofonumu kasaya taksam olur mu? Yoksa üst düzey olan anakartıma takmalı mıyım? Anakartım MSI MPG X670E Carbon, Realtek ALC4080 var. Bir diğer duyduğum konu ise USB'ye değil de jak kısmına takmak USB'den çok daha sağlıklıymış, anakartın ses kartını kullanma açısından...
  18. BerQY

Oyunda oyuncu kulaklığından daha iyi performans veren kulaklık

Hocam merhaba, tüm yazıyı okudum fakat cahilliğimi mazur görün, yazıda bahsedilen 5.1, 7.1 in düşük versiyonu mu? Çünkü 7.1 oyunlarda ihtiyaç duyulan bir özellik sanal da olsa desteklemiyor mu? Kulaklığın bir yazılımı mevcut mu? Türkiyede satan bir site buldum 4.500TL civarında bir fiyatı var...
  19. BerQY

Monitör standı kullanırken port yuvaları zarar görür mü?

Merhaba, monitör standı almak istiyorum fakat kafama bir şey takıldı. Monitörü standa takınca DisplayPort yuvası ya da hangi yuva kullanılıyorsa, hareketlere bağlı olarak bozulmaz mı? Birkaç görsel koyacağım, en son fotoğraf'da bulunan duruş mesela bu duruşta sanki DisplayPort yuvasını...
  20. BerQY

Steelseries Mousepad mi yoksa klasse mi tercih etmeliyim?

*SteelSeries QcK XXL *Klasse Longteng Huoyun SE Bu iki mousepad arasında kaldım, fiyatın önemi yok sadece kalite ve fps,moba tarzı oyunlar oynarken hem ince hassasiyet ile haraket edebilmek hem de biraz kaygan olmasını istiyorum. Mouse markam deathhader v3, optik bir sensöre sahip bu iki MP...
Geri