Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ İşlemci fanı gereksiz bir şekilde hızlı çalışıyor

Bios ekranından turboya atmıştır muhtemelen kendini, Q-fan vs gibi bir ibaresi olması gerek fan rpm ayarını slient (yavaş,sessiz) moda çekebilirsin.
  2. M

AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT 16GB 16GB DDR5 1TB NVME M.2 SSD

Dostum fivem dediğin oyunda, tamamen oynadığın sunucu önemli istersen 4090 al sunucu optimizesi kötüyse gene drop yersin gene düşük fps alırsın gerçekten lanet bir oyun. Düzgün sunucuda oynadığın zaman hiç sorun yaşatmaz. 130-140fps oynarsın.
  3. M

🔥İndirim Twisted Minds TM28EUI 28 1 MS 144 Hz 4K 10.329 TL

Arkadaşlar bu markanın 22 inc 100hz monitörünü kullanıyorum şu an test vs yapmadım ancak DA forumda konu okurken aşşağıya kaydırdığımda bile bir ghosting mevcut yazılarda özellikle. Pek tavsiye etmiyorum oyun için önermem ancak 4k olanın fiyatı baya iyimiş film dizi ETS tarzı hız gerektirmeyen...
  4. M

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

muhtemelen +18 sitelerden birine girdin bilgileri. bankayı arayıp iptal ettirebilirsin.
  5. M

100K 125CC Motor Önerisi

Drift L al geç görünüş güzel zorlamazsan uzun süre kullanırsın baya kampanyada şu an 0 olanları 60a bile alabiliyorsun baya iyi fiyatı.
  6. M

GİGABYTE SİSTEM ACİLİRKEN BİOS ATİYOR

ekran kartıyla bir ilgisi yok Bios yazan kısma gel ve windowsun kurulu olduğu yeri #1 olarak seç
  7. M

Gamepass alıp iptal edince para iadesi yapıyor mu ?

Hayır para gelmez atıyorum abonelik 30unda bitiyorsa 30 a kadar kullanabilirsin hesabı.
  8. M

Max 1500tl klavye önerisi

yo ben kullanıyorum güzel klavye 2. alışım
  9. M

Max 1500tl klavye önerisi

game power ogre al geç uğraşma
  10. M

41k ya bu pc alınır mı?

Dostum selam bilgisayarcıdan bilgisayar almanı asla tavsiye etmem ki işlemci ve ekran kartı 40klık sisteme göre çok düşük kalıyor. İnternetten Donanım arşivi youtube kanallarından hazır sistemlere bakabilirsin. Farklı youtube kanalları da topluyor sistemleri bahsettiğin sistemi 20-25k arasına...
  11. M

Game pass en ucuz nasıl alırım?

Satıcı yorumlarını ve satış sayısını göz önünde bulundurarak alabilirsin. Güvenilir site. Terslik çıksa bile 40tl gitmiş olur xbox sitede aylığını 200tlye satıyor.
  12. M

Yardım Ekran kartı siyah ekran sorunu

Güncelleme: Biraz konuyu hortlatıyormuş gibi oldu ama sorunun ramden de kaynaklı olmadığını, PSU dan ekran kartına gelen güç beslemesinde temassızlık olduğunu fark ettim, kabloyu elimle çok minik bile hareket ettirsem direkt olarak siyah ekran " no signal " sorununu yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan...
  13. M

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

Anakart am4 gigabyte b450 mk 2 ama fark etmez hangi anakart olursa olsun sorun yaşamazsın.
  14. M

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

aynı soğutucuyu kullanıyorum, ramlerin üzerine denk gelmiyor alabilirsin. Ucu ucuna kurtarıyor.
  15. M

Xs 256 gb alınır mı?

değişim bir parça yok ise face id çalısıyor ve pili değişmemişse ekran vs uyarısı yoksa pazarlık ile alınabilir ama 10k fazla diye düşünüyorum.
  16. M

Ekran kartım boşta sıcaklığı normal mi ?

Normal yük altında ne kadar oluyor hem gpu hem hotspot
  17. M

Yardım Ekran kartı siyah ekran sorunu

Güncelleme: Biosun 2020 tarihinden beri güncellenmediğini fark ettim (2.el almıştım sistemi) bios uptade ile 2024 sürümüne güncellediğimde bütün sorunlarım çözüldü, çökme no signal, ramin birinin çalışmaması gibi, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bios update dikkat etsin.
  18. M

Öneri 32GB çift slot ram önerisi

Ramlerim 8x2 XPG 3000mhz Bir tanesinin bozuk olduğunu bugün anladım ve değiştirmişken 32gb yapmak istiyorum. Önerileri bekliyorum 4000mhze kadar anakartım destekliyor DDR4 Anakart asus b450 mk II Bütçe : 3000
  19. M

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü 6.499,00 TL

Evet 260hz olandı sanırım. 2k monitörler sürekli 6-7k bandından 15-20dk görünüp fiyatı tekrar 10k civarına çekiyorlar çok garip.
  20. M

Ekran maksimum 3 dakika görüntü veriyor

O şekilde dene baktın hala aynı hatayı alıyorsun. Farklı bir ram tedarik edip denemeni öneririm çünkü ben herşeyi denedim ne yapsam no signale düştü en sonda ramin tekini söktüm diğerinde hiçbir sorun yaşamadım.
Geri