Arama sonuçları: *

1. P

Windows 10 şifre öğrenme

Merhabalar ben pc şifremi 3 yıl önce girdim ve ondan sonra hiç şifremi girmeden pc otomatik açılıyor yanlışıkla kapansa hesabım şifreyi hatırlamıyorum şifremi nasıl öğrenebilirim
  2. P

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhabalar bilgisayarım çalışıyor fanlar dönüyor ekran kartı işlemci çalışıyor ama ekrana görüntü hiç gelmiyor siyah kalıyor kapalı iken yanması gereken mavi ışık açıkken de yanıyor sorunu nedir
  3. P

asus rog 2060 advenced 6 gb mining

Merhaba arkadaşlar, mining yapacağım elinde programı ve hazır ayarı olan biri ekran kartımın özelliğine göre ayar atarsa sevinirim.
  4. P

monitör için mining yapacam sizce değer mi?

anladım, teşekkür ederim :D
  5. P

mining olunca ekran kartların garantisi bitmiyor mu?
  6. P

çok sağol içim rahatladı en azından bu saatte cevap verdiğin için teşekkürler.
  7. P

ekran kartının termal macunu mu? ve oc yapmayı pek bilmiyorum :/
  8. P

Merhaba arkadaşlar ben 2060 aldım ama param kalmadı monitör almaya sizce 2-3 ay falan mining yapsam ve monitör parasını çıkartıp bıraksam ekran kartına zarar vermiş olur muyum?
  9. P

Monitör de ms düşürmek mümkün mü?

Merhaba ben 60 hz olan monitörümü 75 yaptım ama 5 ms i 1 ms veya 2-3 ms e kadar nasıl düşürebilirim?
  10. P

2060 rog strix fan ayarı

çok sağol reis bu saatte benle ilgilendiğin için, Teşekkür ederim.
  11. P

2060 rog strix fan ayarı

nasıl sıfırlanacığı hakkında bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?
  12. P

2060 rog strix fan ayarı

sadece asus gpu tweak 2 kullanıyorum o sıkıntı olur mu
  13. P

2060 rog strix fan ayarı

şu an quit mod dalar ve 50 derecenin altında ama çalışmaya devam ediyor
  14. P

rog strix 2060 RTX otomatik fan nasıl yapılır?

Merhaba dostlar, Ben asus rog strix rtx 2060 advanced gaming kullanıyorum ve fanlarım bilgisayarı başlattığımdan sonra ısı değerli düşükken bile çalışıyor, bende bu durumdan şikayetçi oldum ve nasıl yapılcağını bulamadım otomatik fan ayarını bilen ilgilenen arkadaş varsa yardımcı olursanız...
  15. P

2060 rog strix fan ayarı

Merhaba, ekran kartlarında olan otomatik bir ısıdan sonra çalışan fan ayarlarını nasıl yapabilirim ekran kartı kasa çalıştıktan sonra fanları hep çalışıyor bunu nasıl bir şekil de otomatik mod a sokabilirim? Ekran kartı Asus Rog Strix RTX 2060 advanced gaming
  16. P

sıvı soğutma hava çeker mi

Merhabalar. Kasamın içine soğuk hava çekme sıkıntısı var bu sıvı soğutmaların üstünde ki falanlar kasaya soğuk hava mı çekiyor yoksa sıcak havayı mı atıyor? 240 ml lik sıvı soğutma düşünüyorum.
  17. P

6000 TL ye pc toplayacam (sadece kasa) öneri

güçlü önerin
  18. P

6000 TL ye pc toplayacam (sadece kasa) öneri

İnce hesaptan veya itopya gibi güvenilir sitelerden gelen önerilerinizi bekliyorum 2060s oc falan ekran kartları gibi güçlü ekran kartı b450 dragon gibi çöp anakartlarını tavsiye etmeyin
  19. P

Yardım Gigabyte RTX 2060S OC 8GB

o çözüldü GDDR6 ile gelen yeni nesilde için rahat olsun bende alacam arkadaşımda var onda da sıkıntı yok
  20. P

AMD 5 vs 7

2700x mi 3600 mü
Top Bottom