Arama sonuçları: *

1. emrecyln

Kule tipi soğutucu ile R9 9900x soğur mu?

Stok sıkıntısı var sanırım :( 1732485185 Zor mor soğur mu hocam :)
  2. emrecyln

Kule tipi soğutucu ile R9 9900x soğur mu?

Arkadaşlar selam, sistemimde ekran kartı yok. İşlemci için hangi kule tipi işlemciyi tavsiye edersiniz?
  3. emrecyln

9900x işlemci ile uyumlu anakart Asus Prime x870-P

Selamlar, sistemim bir iş istasyonu olacak ve ekran kartı olmayacak. Asus Prime x870-P modelini düşündüm ama gereksiz mi diye düşünüyorum. b650m koysam performans problemi yaşar mıyım? Onun dışında Asus Prime x870-P'nin display port görevi yapabilen type-c girişi olduğu yazıyor. Bu kartı...
  4. emrecyln

Oyun dışı sistem tavsiyesi R 9900x

Anakart için o bütçe beni aşıyor ama msi mag 870 düşünüyordum zaten. Yeterli olmaz mı?
  5. emrecyln

Alet karaborsa olmuş sanırım :) Maksimum 3k civarı tavsiyen ne olur?
  6. emrecyln

İnternet sorununu nasıl çözerim

Öncelikle, probleminin çözümü olmadığı için değil iletişim kurmakta zorlandığın için bu durumdasın. Modeminde aynı anda 5 ghz ve 2.4 ghz ağlar yayın yapıyor olabilir. Böyle bir durum varsa 5 ghz olanı kapatıp deneyebilirsin. Diğer seçenek olarak ağ kanalını değiştirebilirsin. Aşağıda attığım...
  7. emrecyln

İnternet sorununu nasıl çözerim

3 metre mesafede 50 mbps den 3 mbpsye düşmez. Bana biraz sallıyorsun gibi geldi. İnsanlara doğru bilgi verirsen daha iyi sonuç alırsın. Modem ile kablosuz bağlanmaya çalıştığın konum arasında duvar veya herhangi bir sinyal önleyici eşya var mı? Modeminde 2.4 ghz ağ açık mı? Farklı cihazlardan...
  8. emrecyln

Bu işlemci için 360mm öneriliyor.
  9. emrecyln

İşlemci zaten net. Anakart ve soğutma tarafında tavsiyen olur mu?
  10. emrecyln

Selamlar, .net developerım, benim de debugging ve localimde çalıştırdığım docker container sebebiyle bolca bellek ve işlemci gücüne ihtiyacım var. Açıkçası DDR5 bir sistem olsun istiyorum. O yüzden işlemci tarafında çıkabileceğim maksimum olan 9900x de karar vermek üzereyim. Bunun dışında...
  11. emrecyln

Bütçeyi bir tık yukarı çekip 9900x ve aşağıdaki anakartı düşünüyorum. Anakart en uygun seçeneklerden birisi ama iş görür diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BV2D6L71/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  12. emrecyln

Teşekkürler, aslında 7500f veya 8700f kullanmayı düşünüyordum genel tavsiyelerden dolayı. 9700x aradaki fiyat farkına değecek performansı verecekse direkt ona yönelebilirim. Onun dışında anakart tarafında öneriniz olur mu? Birçok model var ve neye dikkat etmem gerektiğini bulamadım. Şu anakart...
  13. emrecyln

Yazılım için kullanacağım.
  14. emrecyln

Selamlar, forumda oyun için yüzlerce tavsiye bulunuyor ama oyun odaklı olmayan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Oynayacağım maksimum oyun ayda 1-2 kez csgo olacaktır. O yüzden sanıyorum ki giriş seviyesi bir grafik kartı veya dahili bir kart işimi görecektir. Bunun dışında maksimum işlemci...
  15. emrecyln

İş Ağırlıklı Sistem Tavsiyesi

Windows bir sisteme ihtiyacım var. m1 pro işlemcili macbookum zaten var.
  16. emrecyln

İş Ağırlıklı Sistem Tavsiyesi

Selamlar, genel olarak iş için kullanacağım bir sisteme ihtiyacım var. Yazılım geliştiriyorum bu yüzden Ram ve işlemci tarafına ağırlık vermem gerekiyor. Bunun dışında ortalama bir ekran kartı da koyabilirim. Aslında APU düşündüm ama ekran kartı fiyatları çok yüksek olmadığı için vazgeçtim. 30...
Geri