Arama sonuçları: *

1. K

İki sistem arasında kaldım acil yardım

Maalesef daha fazla bütçede çıkamıyorum en fazla 38 oda zorlamayla
  2. K

Tanıdıklarımdan alıyorum 1731509753 İkisi arasında bi seçim yapıcak olsan peki ? Çünkü başka kasa bulamıyorum o paralara daha fazla da çıkamam fiyatta
  3. K

Arkadaşlar merhaba , bu gece yeni bilgisayarımı almaya gidiyorum fakat 2 sistem arasında çok kaldım . İki kasanın da fiyatı 38.000 TL. Yardımcı olursanız sevinirim . Genel olarak 2k oyun için kullanacağım ve autocat eğitimi de alacağım. 1. Sistem Ekran kartı : Zotac 4070 super İşlemci : intel...
  4. K

2 SİSTEM ARASINDA KARARSIZIM YARDIMCI OLUNNN

Kanka aslında şöyle 35 bin olan 4070 süperli ve o arkadaş sürekli oyun oynuyor he bu arada 2 bilgisayarında garantileri devam ediyor her parçasının . 4070 li olan arkadaşta iş güç geceleri bazen girer oturur 2 saat oynar kalkar 4070 li olan daha temiz kullanıldı gördüğüm kadarıyla
  5. K

Eyvallah çok sağol <3
  6. K

Eyvallah çok sağol 2. Sisteme hep daha yakındım bir kaç tanıdık aklımı karıştırdı mecbur soluğu forumda aldık
  7. K

İkisi içinde fiyat 35-38 arası 2. Sistem 2-3 bin daha pahalı
  8. K

Fps olarak 2. Sistem daha iyi performans verir mi
  9. K

2 Ayrı arkadaşımda 2 ayrı pc var ve bir tanesini alacağım fiyatları neredeyse aynı ama hem tam sistem bilgim olmadığı için hemde sistemler çok yakın olduğu için karar veremedim . Sürekli olarak Hikayeli oyun ve fps oyun oynuyorum aynı zamanda AutoCad eğitimi alıyorum . 1. Sistem Ekran kartı ...
Geri