Arama sonuçları: *

1. EfeYigitKrdg

SİZCE BU SECTİGİM ÜRÜNLER Alınır mı? ?

ARKADAŞLAR MERHABA BEN BÖYLE BİRKAÇ ÜRÜN SECTİM AMA ARALARINDAN NE ALACAĞIMDA KAFAM KARIŞIK YADA BAŞKA BİR ÜRÜNÜMÜ ALMALIYIM YADA ARALARINDAN HANGİSİ DAHA İYİ SOYLEYEBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
  2. EfeYigitKrdg

ARKADAŞLAR BU SİSTEME NE DİYORSUNUZ SİZCE NASIL ALMALIMIYIM

Sana katılıyorum peki ne yapmalıyım başka çünkü geçen yine gittiğimde bana 4000 TL'ye kasa ekledi ben 4000 TL niye kasaya verim
  3. EfeYigitKrdg

Bu klavyelerden hangisi daha iyi ismi yazılı olmayan vooka

Bu klavyelerden hangisi daha iyi hangisini almalıyım ismi yazılı olmayan klavye vooka
  4. EfeYigitKrdg

Bu Kulaklık kardan hangisini almalıyım

Bu Kulaklık kardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi
  5. EfeYigitKrdg

Yardım eder misiniz ozaman
  6. EfeYigitKrdg

Knk ben vatan bilgisayara gittim oradaki çalışana söyledim bütçemi söyledim 35k 35k yı biraz aşabilir içinde herşeyi olan klavye mouse dahil bir sistem istiyordum dedim bunu topladı sence ne yapmalıyım 1731507120 Knk ben vatan bilgisayara gittim oradaki çalışana söyledim bütçemi söyledim 35k...
  7. EfeYigitKrdg

ARKADAŞLAR BU SİSTEME NE DİYORSUNUZ SİZCE NASIL ALMALIMIYIM YADA SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ
  8. EfeYigitKrdg

AGALAR ACIL YARDIM EDİN PS2 KURULU BEKLİYORUZ ORTADA KALDIK

Arkadaşlar bizim PlayStation ikimiz var fakat PlayStation 2 kolumuz yok bizde PlayStation 4 kolu var biz bu PlayStation 4 kolunu nasıl Playstation 2'ye bağlayabiliriz YouTube'dan birkaç tane video izledik memory kart istiyor bizde memory kart yok bilgisayar var opl yükleyeceğiz fakat opel'e...
  9. EfeYigitKrdg

PAPARA YARDIM STEAM ACİL LÜTFEN

Bak gözüküyor fakat steam bir dolar kesilmiş yazıyor açıklamasında da oyun satın alındı falan hiçbir şey yok Steam de giriyorum steam'den de gözükmüyor 1730025138 İnşallah kardeşim umarım öyle olur da ne zamandan gelir bir hafta içinde iki hafta içinde sence
  10. EfeYigitKrdg

PAPARA YARDIM STEAM ACİL LÜTFEN

Euro truck simulator 2 steam'de indirime girmişti Ben de kart aldım kartın içine 2.52 dolar yükledim yani 87 lira düz hesap 90 lira kartı ilk defa steam'e ekledim oyuna almak için kartın bilgilerini girdim kartı bilgilerini girdiğimde 1 dolar kesti yani 35 lira oyunu almak için eksik para oldu...
  11. EfeYigitKrdg

BU PC SİSTEMLERDEN HANGİSİ DAHA İYİ PC TOPLAYACAĞIM DA

Peki diğer sistem nasıl 1. Olan
  12. EfeYigitKrdg

BU PC SİSTEMLERDEN HANGİSİ DAHA İYİ PC TOPLAYACAĞIM DA

Arkadaşlar PC toplayacağım da bütçem 30.000₺ 35.000₺ de olabilir sorun yok bu sistemlerden hangsii daha iyi hangisini almalıyım yada nasıl bir sistem toplamalı yım toplayacağım sistemin içinde klavye mouse monitör vs. Dahil ama ona göre toplayacağım topluca yada sizin önerileriniz nelerdir bı...
  13. EfeYigitKrdg

30.000Tl ye her şey dahil PC toplama yardım

Arkadaşlar 30.000 TL bütçem var illa 30.000 TL olmasına gerek yok çok az bir şey yüksek de olabilir örneğin 35'te olabilir bana içinde tüm donanımları olan ve ekstra yanında monitörde olan güzel bir PC lazım lütfen yardımcı olur musunuz Yani 30.000 TL içinde monitör dahil klavye mouse dahil bir...
  14. EfeYigitKrdg

Arkadaşlar 30 bin TL ye toplama bilgisayar önerir misiniz?

Kendim toplayacağım (: 1729520094 Sen hangisi oneririsin bide bu yazdığın sistemin toplam maliyeti nekadar
  15. EfeYigitKrdg

Arkadaşlar 30 bin TL ye toplama bilgisayar önerir misiniz?

Arkadaşlar bana güzel Bir PC lazım bütçem 30 bin TL 30 bin TL az bişey aşabilir o civaralda Bir PC lazım yardımcı olursanız sevinirim toplama PC olursa sevinirim teşekkürler 🙃
  16. EfeYigitKrdg

ACİL YARDIMCI OLUN BANA 30 BİN TL YE GÜZEL BİR PC LAZIM LÜTFEN

Ne yapmalıyım peki lütfen yardımcı olun
  17. EfeYigitKrdg

ACİL YARDIMCI OLUN BANA 30 BİN TL YE GÜZEL BİR PC LAZIM LÜTFEN

ACİL YARDIMCI OLUN BANA 30 BİN TL YE GÜZEL BİR PC LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN VE BEN 2 TANE SİSTEM TOPLADIM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN 1. Sistem Kulaklık = Rampage vector / Trendyol / 720₺ Mouse = Rampage SMX ar45 orbit / Trendyol / 530₺ Mouse pad = HELİXSUN Hyper Beast...
Geri