Arama sonuçları: *

1. F

Cpu sıcaklığım normal mi

bende amdlerin daha serin çalıştığını bilerek aldım ancak bana da şansızlıktan mı bu şekilde denk geldi ne oldu bilmiyorum ama yapacak bir şey ok hocam hp türkiyeyle konuşacağım artık
  2. F

Cpu sıcaklığım normal mi

benim 7640hs hocam
  3. F

Cpu sıcaklığım normal mi

hocam merak ettiğim bir şey var en sağlıklı değerler ne olmalı sizce
  4. F

Cpu sıcaklığım normal mi

sizce değişim gibi bir durum söz konusu olur mu peki?
  5. F

Cpu sıcaklığım normal mi

evet hocam cihaz 3 günlük zaten endişem de bu yüzdendi ki haklıymışım sanırım
  6. F

Cpu sıcaklığım normal mi

4K ile 5k arasında eğer yanlış anlamadıysam sizi bu şekilde
  7. F

Cpu sıcaklığım normal mi

peki ne yapılabilir hocam
  8. F

Cpu sıcaklığım normal mi

hocam aldığımdan beri o şekilde kullanıyorum. fark ettirdi mi bilmiyorum o yüzden. Dediğinizi yapıp bir de bu şekilde ssledim buyrun hocam.
  9. F

Cpu sıcaklığım normal mi

evet hocam laptopun altını kaldırdım. Bu sslerin hepsi 3 farklı oyundan 1.Naraka 2. Call Of The Sea ve 3. de Control elde ettiğim değerler bunlar ve arka arkaya sürekli bu şekilde oynayan değerler. (lolden ss aldım ancak sanırım beceremedim kaydetmemiş ama fps değerleri 117 ila-190 arası seyir...
  10. F

Cpu sıcaklığım normal mi

Hp victus 16 s00023nt modelini yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve normal mi değil mi anlayamadığım bazı şeyler var Öncelikle oyun vs indirirken cpu sıcaklığım 70-73 civarı dolanıyor lol de ilk gün aldığım fps 250-300 civarıydı ama dün ve ondan önceki akşamdan beri de 120lere kadar düştü ve...
Geri