Arama sonuçları: *

1. H

İNTERNET GİZLİLİK HATASI

hemen atıyorum
  2. H

İNTERNET GİZLİLİK HATASI

Sorunu nasıl çözdünüz acaba ben de aynı sorundan mağdurum
  3. H

8gb ram fps arttırırmi

Tavsiyenizi dikkate alacağım.
  4. H

8gb ram fps arttırırmi

Yaptığım yorumu arkadaşın sisteminin düşük olduğunu ve RAM kapasitesinin az olduğunu öngörerek yapmıştım. Elbette bir süre sonra FPS artışı duracaktır. Örneğin ortalama bir sistemde COD:Warzone oyununda 32GB'da durabilir çünkü oyun o kadar RAM'in hepsini kullanma ihtiyacı duymaz ve FPS artışı...
  5. H

+8 GB Ram alırsam fps artısı olurmu ?

Ufak bir incelemeden sonra ağır basan uykum ile çok saçma bir yorum yaptığımı fark ettim. Umarım beni affedersiniz. Alıntıladığınız videoyu sizin attığınızı sanıp üstüne size saldırmışım. Dediğinize katılıyorum Valorant ve dengi oyunlarda RAM kapasitesi artışı çok fazla FPS farkı yaratmayacaktır...
  6. H

Amazondan RTX 3060 Kaçırdım

Kral bana da kapsana arada bir tane.
  7. H

Argb kontrol 4 pin 3 pin çıktı bunu anakartta nasıl takarım.

Özel 4 pin to 3 pin dönüştürücüleri bakılabilir.
  8. H

Amazondan RTX 3060 Kaçırdım

İşte buna F basılır. F
  9. H

8gb ram fps arttırırmi

Evet RAM kapasitenizi arttırmanız alacağınız FPS değerlerini arttıracaktır. Çünkü sisteminiz daha arkaplanda çok veri işleyecek ve daha rahat çalışacaktır.
  10. H

Kendi attığın videoyu izlememişsin sanırsam çünkü ADAM GİBİ SİSTEM ZORLAYACAK oyunlar olan GTA V ve Red Dead Redemption 2 oyunlarında FPS farkı 10 FPS'e kadar çıkmakta. Diğer oyunlarda ise ortalama olarak 5 FPS fark ediyor. Senden ricam öncelikle kaynağını adam gibi incelemen ve ardından benim...
  11. H

Rust Geceyi Gündüz Gibi Görmek

Eğer internette birazcık araştırırsan karşına çıkacaktır. Minecraft oyununda madene inildiğinde Brightness'ı (Parlaklık) tamamen açmak ortamı birazcık aydınlatıyordu. Belki Rust için de aynısı geçerlidir.
  12. H

Rx5600m hakkında bilgi

Sevgili Abdullah Hacıgül abimin bir videosu vardı bu laptopla alakalı sanırsam. Bir göz atmanı tavsiye ederim orada gayet güzel anlatıp testini yapmıştı galiba.
  13. H

r5 3500 r5 2600 mü fikir

R5 3500 daha güçlü değil mi? Niye R3 3100 tavsiye ettiniz merak ettim. 1614462020 Evet kayıt alırken R5 3500 daha iyi FPS verecektir.
  14. H

Chrome u sadece işlemci üzerinden açabilirmiyim???

Görüntü işlemeden nasıl görüntü alamayacaksan Chrome'da gezerken de görüntü işlemelisin yine. Ayrıca Twitch gibi bir platformdan bahsetmişsiniz yani video izlemeye dayalı. Bu sebepten ötürü ekran kartını normal bir forumda gezmekten daha çok kullanır. 1614461700 Sorunun cevabı olarak ise sadece...
  15. H

r5 3500 r5 2600 mü fikir

R3 3100 kesinlikle R5 3500'den daha güçsüz. Oyun testlerine ve diğer özelliklerine bakıldığında anlaşılıyor. Bu yüzden bütçesi yeterliyse R5 3500 alması daha mantıklı bir hareket olacaktır. Bir sonraki önerinizi kişilerin önerdikleri parçaların fiyatı ve performansı olarak karşılaştırmanız daha...
  16. H

kulaklığımın tek tarafı gidip geliyor

Yüksek ihtimalle en çok zarar görecek yerlerde yani kulaklığa bağlı olan ve jak/usb girişine bağlı olan yerde, kablonun iç kısmında kopmadan kaynaklı temassızlık başlamıştır.
  17. H

Yanlışınız var. Bir bilgisayarı 8 GB den 16GB RAM e yükseltirseniz FPS artışı kesinlikle olur. Nedeni ise bilgisayarın daha fazla arkaplan işi yapabilmesi.
  18. H

Max 1250 TL işlemci önerisi

Yayın performansından çok emin değilim ancak oyun performansını kendim için bu işlemciyi incelerken oyun testlerinden incelemiştim. Oyun performansı hepsinden daha iyi diye bilmekteyim.
  19. H

Max 1250 TL işlemci önerisi

Link atarken dikkat edin biraz lütfen. Ürünün stoğu bitmiş ve sitenin adı sanı yok. Düzgün sitelerden düzgün ürünler önermeniz daha iyi olur.
Top Bottom