Arama sonuçları: *

• Users: nb001
  • Order by date
  1. N

C2 de düşük fps sorunu yaşıyorum

Ideapad gaming 3 Msi ufterburner kurabilirim yine de değil mi
  2. N

Ayarlar yüksek de değil hocam. Düşüğe alsam bile değişmiyor. Hatta bazen önce düşüğe çekip sonra yükseğe çekince fps artıyor. Sanırım yük bindiği için anlık performans artıyor ama sonra geri düşüyor. Şarjda oynuyorum. Dediğiniz tüm ayarları da yaptım ama nafile. Biraz etki ediyor ama sonra geri...
  3. N

Hocam meehaba merhaba mesajınızı yeni görüyorum. Cevap için teşekkürler öncelikle. Unlost fps artırma yapmıştım. İlk başlarda her şey güzel gidiyordu 150 fps almaya başladım ama sonraki günlerde yeniden 100 altında seyretmeye başladı. Arada 100-120 görsem de genel seyir 100 altı ve 40 a kadar...
  4. N

CS 2 de fps drop ve düşük fps

3050 i5 var bende bende de fps Drop çok oluyor ve çözemedim. Artı olarak son iki gündür 40-80 arası fps alıyorum normalde 120-200 arasıydı
  5. N

Arkadaşlar merhaba. Son iki gündür cs de düşük fps sorunu yaşıyorum. Fps 40-80 arası gidiyor. Bazı ayarlar denedim ama yine de düzelmedi. Normalde 120-200 arası fps alıyordum. 3050 ekran kartı i5 12500 laptop
  6. N

Diskimde yer kaplayan dosya

Arkadaşlar merhaba. C diskimde kullanıcılar diye bir klasör var. Klasöre girmeden kapladığı yere bakınca 40 GB gösteriyor ama klasöre girince içindekilerin boyutuna tek tek bakınca toplam 20 GB oluyor. Bu aradaki 20 gb nereden gelmiş olabilir?
  7. N

Neden bu kadar çok ısınıyor

Forza 4 ve cs2 oynarken böyle oluyor. Az önce 96 oldu bir de bir yıldır kullanıyorum PC yine termal macununu yenildikten sonra ilk defa böyle bir sıcaklık gördüm
  8. N

Neden bu kadar çok ısınıyor

Dostlar merhaba. Laptobun termal macununu değiştirdim bilgisayarcıdan ve laptop çok ısınıyor. Sizce neden?
  9. N

Laptobumu servise yollamalı mıyım?

82S9015VTX
  10. N

IdeaPad Gaming 3 15IAH7 laptop bu hocam. Lenovonun sitesinde hangi parçalardan oluştuğu yazıyor
  11. N

Hocam iyi günler. Ben araştırdım biraz ve fan temizliği ve ram/ssd takviyesi yapmak garantiyi bozmuyormuş. Bu nedenle o bilgisayar tamircisine götüreceğim. Çünkü hem bana çok yakın hem de kısa sürede teslim ederim dedi. İşinde de iyi biri olduğu için ne olduğu belli olmayan servise göndermeye...
  12. N

Dostlar merhaba. Daha önce de buna benzer bir konu açmıştım ama tam emin olamadığım için tekrar sorma ihtiyacı duydum. Elimde lenovo ideapad gaming 3 i5 12450 laptop var. Bir yıl oldu alalı ve fanlar iyice tozlandı ısınma problemleri yaşamaya başladım. 80 dereceyi çok geçmiyor ama ödev falan...
  13. N

Çözüldü✓ Laptop bakımı için hangi yeri tercih etmeliyim

1729578031 Sağ olun hocam cevaplarınız için
  14. N

Hocam bazen garantiye yollayınca geri sıkıntılı yolluyor falan forum biraz araştırma yapınca denk geldim ondan dolayı biraz tereddütlüyüm bir de garantiye yollayınca yetkili servis ssd takviyesi yapıyor mu ücretini verince
  15. N

Arkadaşlar merhaba. Elimde Lenovo model bir laptop var. Bir yıldır kullanıyorum ve artık fanları toz kapmış baya bi. Bir yıl daha garanti süresi bulunmakta. Sizce garantiye mi göndereyim yoksa işini iyi yapan bir bilgisayar tamircisi var oraya mı göndereyim? Bir de ekstradan şunu sormak...
Geri