Arama sonuçları: *

1. Charlotte

Bu özelliklere sahip laptop bu oyunları düşük ayarlarda oynatabilir mi sizce ?

Dediğim gibi düşük ayarlarda oynatabilir diye umuyorum
  2. Charlotte

Bu özelliklere sahip laptop bu oyunları düşük ayarlarda oynatabilir mi sizce ?

Not:Aslında dün bununla ilgili bir konu açmıştım.Diğer oyunlara baktım ve benim sistemimle oyunların sistem gereksinimlerine baktım.Sizin karşılaştırarak hangi oyunları açtığıyla ilgili tavsiyelerinizi almak isterim. A)LAPTOBUN GENEL ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR: 1)İşlemci:12th gen intel(r) core(tm)...
  3. Charlotte

Bu özellikleri olan laptop ile listelediğim hangi oyunlar alınabilir sizce ?

Yok hocam laptop almıcam.Laptobun kötü olduğunun farkındayım.Sadece kafa dağıtmalık eski hikayeli oyunları ve hades 1 gibi oyunları oynatır mı onu merak ediyordum sadece.
  4. Charlotte

Peki Eski ve çok iyi sistem istemeyen oyunları açabilir mi sence? Mesela Ben Hadesin birinci oyunu ve Assasins creed 2 oyununu indirmeyi düşünüyorum.Çünkü sistem gereksinimleri o kadar da iyi değil bunların. Sen ne düşünüyorsun?Oynatır mı sence?
  5. Charlotte

Hadesin ve Assasins creed black flagin istediği sistem gereksinimlerine bakmıştım.Benim sistemden düşük gibiydi.Ama önerin için teşekkür ederim.
  6. Charlotte

A)Laptobun özellikleri şunlardır: 1)İşlemci:12th gen intel(r) core(tm) i5-1235u 1.30 ghz(Görev yöneticisi kısmında 10 çekirdekli yazıyor) 2)Ram:8GB 3)Ekran kartı:NVIDIA GeForce MX550. B)OYNAMAYI PLANLADIĞIM FAKAT LAPTOBUN OYNATAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM OYUNLAR: 1)Path Of Exile 2)Hades I VE HADES...
Geri