Arama sonuçları: *

1. B

Xbox series x mi ps5 mi

Peki sizdemi xbox kulanıyırsunuz tavsiyeniz nedir öneriniz bazı ps oyunları xbox da varmı
  2. B

Xbox series x mi ps5 mi

O zaman xbox almak daha mantıklı değilmi 1731999072 Xbox düşünücem o zaman
  3. B

Xbox series x mi ps5 mi

Xbox series x nasıl sizce o içime çok sindi ama çoğunluğu iyi diyor diğer taraf kötü diyor ama araştırdığım zaman grafiği görintüsü fiyatı oyun fiyatları daha iyi sizce ne olmalı 1731970542 12 aylık üyelik alsam daha iyi değilmi zaten 1 oyun fiyatına üyelik alırım onunda üstünde istediğim oyunu...
  4. B

Xbox series x mi ps5 mi

Ben al sat yapmiycam alıp 5 6 sene kulanırım diye düşünüyorum ama ne alıcam bilmiyorum çok kararsızım ps 5 mi yoksa xbox series x mi hangisini alıcam diye düşünüyorum sürekli
  5. B

Xbox series x mi ps5 mi

Yani benim öyle bir gelirim yok asgari ücret alıyorum da ps bana pahalıyamı patlar içimdende xbox series x geçiyor zaten sizce hangisni yapmalıyım doğru karar olarak aldımı 5 sene kulanırım
  6. B

Xbox series x mi ps5 mi

Sizce ps5 değermi o kadar para verip oyun alsam ve sizce başka bişeymi almalıyım 1731923835 2016 2018 farketmez yani değilmi hangisini alsam onlar zaten son sürüm oluyor
  7. B

Xbox series x mi ps5 mi

Merhabalar slim yeni sürümü oluyor ve üzerindeki cfı kodu kaç olmalı ve sizdeki nedir
  8. B

Xbox series x mi ps5 mi

Sizde varmı avantajları nedir ve pişman olurmuyum üyelik fiyatları nelerdir 1731876725 Oyunlar içinde abonelikmi mantıklı satın almakmı 1731876747 Sizde hangisi var ve daha çok hangisini öneriyorsunuz
  9. B

Xbox series x mi ps5 mi

Merhaba sizce hangisini almalıyım pc im var ama çoğu oyunu kaldırmıyor bende konsol almak istiyorum sizce performans ve fiyat olarak hangi konsolu almalıyım ve online oyunlarda hangisi daha iyidir deneyimli insanlar yardımcı olabilirmi hep araştırıyorum ama bir türlü karar vermedim sizce...
  10. B

Tekir kedi alıcağım sorularım var

Benden başka bakıcak yok ve ben işteyim evdeki eşyalara zarar vermemesi için ne gibi bir eğitim verebilirim
  11. B

Kedi cinsi önerileri

Bende istemiyorum ama sence britsh sence uyusalmıdır bide ne ile beslemem lazım
  12. B

Kedi cinsi önerileri

Merhabalar arkadaşlar ben kedi sahiplenmey düşünüyorum ama hangi cins kedi sahiplencemi bilmiyorum yardım almak istiyorum ve istediğim kedi türü şöyle yaramaz olmasın uslu kedi cinsi bakıyorum ben günde 8 saat çalışan biriyim onun için çok yaramazlık yapamsın onu istiyorum evdekileride rahatsız...
  13. B

Tekir kedi alıcağım sorularım var

Merhabalar başlıktanda anladınız üzere tekir kedi almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorum var ben günde 8 saat çalışan birisiyim evde rahat dururmu ve çok yaramazmı mesela evdeki koltukları veya başka şeyleri parçalarmı bunu merak ediyorum kedi sahipleri beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.
  14. B

Scottish fold british shorthair Sizce hangisi

Sence cins kedimi tekir kedimi
  15. B

Ben günün 8 saati çalışıyorum diğer saatler evdeyim bu kedi benim için uygunmudur ev yemeği veya başka ucuz mama versek olurmu veirirsek ne tür sorunlar çıkar
  16. B

British shorthair sence almalımıyım tavsiye edermisin ben günde 8 saat çalışıyorum ve eksisi artısını söylermisin bide ne tür mamalar yer
  17. B

Merhabalar başlıktanda analdınız gibi sizce hangisini sahiplenmeliyim artısı ve eksisi nedir yazarmısınız birde ilk defa sahiplenicem sizce hangisi olmalı
Geri