Arama sonuçları: *

1. M

3 parça için öneri yardım

arkadaşlar merhaba, daha önce de konusunu açmıştım ama topladığım sistem için parça önerisine ihtiyacım var , bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. teşekkürler. kesinleşen parçalar kasa: hyperion 701 (alındı) psu: (rog thor 1200w (alındı) ssd: samsung 990 pro (alındı) ekran kartı : rog...
  2. M

🔥İndirim MasterLiquid 360L Core ARGB 360mm Sıvı Soğutma 🔥4.099TL ( 6 Ayın En Düşüğü)

Bu ürün iyi midir? Ryzen 9800x3d soğutacak. Kasa hyperion 701 olup anakart büyük ihtimal asus x870e olacak parçalara uyar mı?
  3. M

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

öncelikle hayırlı olsun ekran kartı işlemci gen 5 ram ve anakart kaça patladı parçaların fiyatlarını yazarmısın varsa da ben görmedim, taksit yaptılar mı? bir de sistemin montajını vatan yapıyor sanırım değil mi.
  4. M

Üst seviye pc toplama yardım

ek olarak rgb, siyah yada beyaz renk falan umrumda değil. ayrıca en az 10 yıl kullanmayı düşünüyorum. (belki bi tık abartmış olabilirim.) 1731710831 yok sıfır ama hyperion 701 olmak zorunda değil başka uyumlu kasa da olur lian li falani lian li ya da diğer markalara çok hakim değilim. işlemci...
  5. M

teşekkürler öneriniz için, işlmeci en önemli parça benim için. oyunun koresini oynayan elemanda 7800x3rd ve rtx 2070 ti var, düşün o kadar önemli.
  6. M

bütçe: 100-130k merhaba 5 yıl önce aldığım sistemin güncel oyunları kaldırmağı için yeni sistem toplamayı düşünüyorum. aklımda bir kaç parça için fikir var ama önerilerinizi bekliyorum. onu alma onun yerine şunu al tarzı. parça parça bütçeyi yazayım. oyun için kullanıcam. bu parçaları hemen...
Geri