Arama sonuçları: *

1. jacquezsalvador

ssd kullanımı %100 oluyor pc donuyor

Ne oldu tam olarak?
  2. jacquezsalvador

Yardım SSD kullanımı %100 oluyor (Sistem Diski)

Özellikle de herhangi bir kurulum esnasında SSD kullanımım %100 oluyor. Bazen de oyunlarda %100 kullanım olup anlık tıkanıklık oluyor. RAM ve Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar başlarken de SSD hata onarımı tamamlanıyor sürekli. Bu ara sıra oluyor. Sistem diski için, Disk sağlığı İyi...
  3. jacquezsalvador

Öneri 16 GB 3600 MHz RAM Arıyorum Ama CL Değerleri Çok Yüksek

Kesinlikle. Benim zaten kafama takılan da sistemime en fazla ekleyeceğim RAM'lerin 3600 MHz 2x16 oluşu. CL değerine ne kadar önem vermem gerektiği. Almışken de tam alıyım RAM derdi olmasın düşüncesi
  4. jacquezsalvador

Çok haklısınız işlemci yenileyebilirim özellikle de. Fakat şuan ki işlemcim ve ekran kartım bana herhangi bir sorun yaşatmıyor. İdare ediyor. Ram'e verilecek paraya da işlemci yenilemek her yönden çok daha makul fakat sırayla gitmek istediğim için RAM ve Disk işini bir aradan çıkartıp...
  5. jacquezsalvador

Sistemim: B450M S2H Anakart Ryzen 5 2600 RTX 2060 6 GB 480 SSD (Windows) 480 SSD 8 GB RAM 3000 MHz CL15 Anakartım DDR5 desteklemiyor. Haklısınız fakat dediğiniz için anakart ve işlemciyi değiştirmem gerekiyor. Bu da haliyle oldukça maliyetli. Ben de M2SSD ve RAM almam gerektiğini düşündüm. 16...
  6. jacquezsalvador

Çok haklısınız. Bende böyle düşünüyorum ve attığınız linkteki ram listemde. Açıkçası 3600 MHz kesinlikle alacağım. Ama CL değeri de almışken en düşüğü olsun istedim. Bu yüzden araştırmalar yaptım fakat arada iki katı fiyat farkı var. YouTube'da CL16 ve CL18 arası gözle görülür farkların olduğuna...
  7. jacquezsalvador

Avrupa'dan veya Asya'dan arkadaşlarım bavul, valiz ne varsa kutudan çıkartıp içine atsa herhangi bir vergi vs. sorunu olur mu? Pek sanmıyorum. Telefon getiriyorlar, ram neden olmasın? Arada bariz çok büyük fiyat farkı var çünkü ve de CL14-16 RAM yok Türkiye'de. Olan da normal fiyatının 4 katına...
  8. jacquezsalvador

Toplamayi dusundugum bu sisteme bir ekran karti onerisi yapmaniz lazim.

Kesinlikle OEM sistem alın, tek tek almanız çok mantıksız her yönden. Hele de sizin alacağınız düzeyde bir sistemi tek tek almak daha da kötü, araştırmanızı öneririm. Denk gelirse alırsınız, fiyat-performans olan o
  9. jacquezsalvador

Toplamayi dusundugum bu sisteme bir ekran karti onerisi yapmaniz lazim.

Buna bakabilirsiniz harici olarak buna da. Bahsettiğiniz ekran kartından çok çok üst düzeyler ama fiyatı da ona göre...
  10. jacquezsalvador

RAM'leriniz hangi model, ne zaman satın almıştınız? Ben piyasada onu dahi bulamıyorum CL16 3600 MHz RAM'ler hep tükenmiş ne yazık ki
  11. jacquezsalvador

B450M S2H Gigabyte Anakarta sahibim, bildiğim kadarıyla 3600 MHz'e kadar RAM desteğine sahip. Şuanda 8 GB 3000 MHz CL15 RAM'e sahibim: Link bu. RAM'imden yıllardır memnun olsam da 3600 MHz'e geçiş yapmak istiyorum artık günümüz şartlarında da minimum 32 GB RAM olması gerektiği kanaatindeyim...
  12. jacquezsalvador

Yardım Elektrikli süpürge temizlik yaparken ekran kartından çıkan parça

Baktım baya ama nereye takabilirim bulamadım, kopmuş, kırılmış gibi duruyor. Önceden de olmuş olabilir çok kolay geldi süpürgeye çünkü 1729618566 Teşekkür ederim dostlar, kartla alakasız olduğu belli en son bu Radeonun eski ekran kartlarında beyaz ethernet gibi girişi olan kablo yapısı vardı...
  13. jacquezsalvador

Yardım Elektrikli süpürge temizlik yaparken ekran kartından çıkan parça

Elektrikli süpürge ile tozları temizlerken ekran kartının içine bir iki saniye çok toz olduğu için süpürgeyi tuttum. Vakuma maruz bıraktım içinden şöyle bir parça geldi. Ne işe yarıyor ve sorun olur mu? Daha deneme yapmadım ekran kartı çalışıyor mu diye.
  14. jacquezsalvador

Yardım SSD montajında sorun yaşıyorum

Bu SSD yazan yerin önüne mi takmam için SSD yazmışlar, arkasına mı? Bir şey ifade ediyor mu? Vatan Bilgisayar arkaya takmış monte ederken bende hiç dokunmamıştım
  15. jacquezsalvador

Yardım SSD montajında sorun yaşıyorum

SSD'yi takacağım yerlere vida girmiyor. Nereye takmamı tavsiye edersiniz? Takılacak 4 vidadan yalnızca iki tanesi (görünür olanları) sağlıklı bir şekilde giriyor, diğer yerlere sokmak çok güç, gerek var mı? Vatan Bilgisayar'dan almıştım onlar da takmamış diğer 2 vidayı
Geri