Arama sonuçları: *

1. K

Anakartım Durdukyere Kafayı Yedi

Bios ayarları sıfırladım çözüldü gibi fakat amd EXPO açıp save&exit basınca farklı şeyler de açılmış gibi oluyor o yüzden defaultda kullanıyorum
  2. K

hiçbir şeyi yoktu sadece apple usb-c kablo takılıydı kasanın üstünde onu çıkardım o kadar
  3. K

https://drive.google.com/file/d/15i4rjJIWc0g5CvHSUy_Txi5Ge8n_A0zi/view?usp=drivesdk
  4. K

Corsair rm1000e rtx 4070 ti s r7 7800x3d corsair 32gb ram 3tb ssd Asus rog strix B850-F
  5. K

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım boşta masaüstünde duruyordu kasabın üst kısmında boşta olan takılı bir usb-c kablosu vardı(apple). Bunu çıkardığın anda fanlar son hız dönmeye başladı ve görüntü gitti. Kapatıp açıyorum bazen hiç görüntü gelmiyor bazen ise geliyor bir süre sonra tekrardan görüntü...
  6. K

Yeni aldığım sistem kasıyor sorunu bulamıyorum yardım edin

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 15 gün önce bir bilgisayar aldım(RTX 4070 ti super, i5 14600k, 32gb ram, msi b760 tomahawk wifi, 2tb kingston ssd, sıvı soğutma) fakat oyunlarda ara sıra kasma ve takılmalar oluyor nadiren de olsa. Örneğin My Dream Setup oyununda oda düzenlemesi yaparken oyun ara...
Geri