Arama sonuçları: *

1. ACİL RTX4070 SUPER  MASA +  EKİPMAN SİSTEM
    Satılmış

Satılık ACİL RTX4070 SUPER MASA + EKİPMAN SİSTEM

ACİL SADECE ELDEN - BALIKESİR BULUŞUP VEREBİLİRİM Sistemi 6 ay önce aldım. Çok kullanmadım bir hevesle aldım, motor alacağım için satıyorum 2 sene garantisi var aşağıda tüm özellikler mevcut. Ölü piksel yok istediğiniz oyunun fps ve ısı değerlerini atabilirim lütfen pazarlık için yazmayın...
    39,999.00 TRY
  2. Y

Çözüldü✓ Rust Performans Sorunu ve Çözüm Arayışı

Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. uzun aylarca su sorunu cozemedım malesef oyun cpu ve gpu neredeyse hiç kullanmıyor fotoğraftada gozuktugu uzere bunun sorununu nasıl çözerim sadece rustta olan bir problem cozumu hala bulunamadı :( İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB...
  3. Y

Çözüldü✓ 4070 super + ryzen 5 7500f

motor alacağım bu yaz oyüzden satacağımki ayrıca 22 23 imkansız
  4. Y

Çözüldü✓ 4070 super + ryzen 5 7500f

Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum. Fiyat açısından piyasayı bilmiyorum. 5 aylık kasa, 2 yıl garantisi var özellikleri aşağı kısımda belirttim fiyat konusunda yardımcı olursanız sevınırım. Monitör ve klavye ile vereceğim. İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB 6C/12T 65W am5. Ekran...
  5. Y

4000 tl altı 144hz monitör önerisi

bu hafta alacağım kullandığınız veya önereceğiniz monitörleri yazarsanız mutlu olurum.
  6. Y

Çözüldü✓ Boot kırmızı yanıyor

Bilgisayari daha yeni aldim windows yukledim suan driver vs kuruyorum sicakliklarda bi sikinti yok ama boot isigi kirmizi yaniyor birde m2 ssd yesil yanip sonuyor normalmidir
  7. Y

Demonte gönderilir ?

teşekkür ederim
  8. Y

Demonte gönderilir ?

malesef konyada değilim, daha once hiç kule tipi montaj yapmadım umarım sorunsuz yaparım kasa geldiğinde
  9. Y

Demonte gönderilir ?

hocam şimdi bana nasıl gelicek bu sistem benim takmam gereken vs bir şey olacakmı ekran kartı hariç
  10. Y

Demonte gönderilir ?

sipariş ettiğim sistemde soğutucu ekledim pek anlamıyorum ama demonte gönderilir yazıyor, nasıl takılacağını bilmiyorum ayrıca işlemcinin kendi stok fanı varmı ? yardımcı olurmusunuz
  11. Y

Çözüldü✓ Yeni aldım H.o g.o ?

Teşekkür ediyorum 🫡
  12. Y

Çözüldü✓ Yeni aldım H.o g.o ?

iyi mi? yaptim kötümü (ssd yeter) ram olarak bi 16 daha ekleyecegim
  13. Y

Bu hazır sistemi alıyorum pişman olurmuyum

hocam ram 32 yapıp 1tb ssd lazım ve soğutucu almam lazım fiyat fazla oluyor sanırım ilk sistemi alacağım teşekkür ederim
  14. Y

hocam maksimum 37 çıktım 40 imkansız amacım rust oynamak ve vıdeo cekmek ve yayın açmak bu sistem götürürmü beni bi karar veremedim en son bunu karar verdim
  15. Y

ne fark var hocam arasında
  16. Y

Son olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
  17. Y

Bu Sistemi Alacağım 34k ya yardım!

Site için güvenilirlik sıkıntısı var sanırım araştırdım biraz ama bilmiyorum..
  18. Y

Pardon yanlış yere bakmışım totalde 36k ya denk geliyor bi sıkıntı yaşarmıyim darboğaz ısınma vs
  19. Y

+1800 diyor hocam sıvı soğutucu
Geri