Arama sonuçları: *

1. M

Monitöre sinyal gelmiyor

Ukalalık etmek istemem ama kablolara hic dokunmadım farklı bir monitör getirdim ve görüntü geliyor fakat benimkinde gelmiyor 1731100365 Daha bugün geldi Gamegaraj uzerinden almıştım geri gondermeli miyim?
  2. M

Monitöre sinyal gelmiyor

Merhaba bugün yeni bir sistem + monitör aldım ve montajladım vb. sonrasında bilgisayarı açtım fakat "No signal entering the power saving mode shortly" yazısını alıyorum beklesem bile ekran gelmiyor ve sonrasında yine başka bir LG monitörden aynı bendeki kablolarla bağladığım monitöre direkt...
  3. M

4070 Super vs 4060ti

evet en iyi özelleştirmeler ne olur sizce bu pcde
  4. M

Aigo drx70 750w kasa alınır mı

kaça denk geliyor böyle
  5. M

43 bin tl sistem tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar zamlardan önce masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum hazır bir sistemin üzerinde 1-2 değişiklik yaptım ve güncel halini bu şekle getirdim sizce 43 bin TL'ye daha iyi bir sistem bulabilir miyim teşekkürler
  6. M

4070 Super vs 4060ti

hocam 7500f palit 4070super msi b650m anakart lexar thor 2x16 ram 6000mhz cl38 gold psu 1 tb kingston ssd falan 43k oluyor iyi midir
  7. M

Lolde ping sorunu yaşıyorum

ethernet kablosu kullanıyor musun ? kullanmıyorsan kullanmalısın bağlantını stabil hale getirecektir aynı şekilde altta indirme vb yapmadıgına emin ol
  8. M

4070 Super vs 4060ti

teşekkürler fakat monitör konusunda da kafam karışık 1080p mi yoksa 2k mı tercih etmeliyim
  9. M

4070 Super vs 4060ti

Arkadaşlar iyi forumlar kendime dolar vb daha fazla artmadan bir masaüstü pc almayı düşünüyorum işlemci olarak 7500f tercih ettim 16 ram 1 tb ssd falan fakat ekran kartı olarak 4070 super biraz fazla mı olur yoksa tam yerinde bir ekran kartı mı olur diye karar veremedim genellikle lol valo vb...
Geri