Arama sonuçları: *

1. N

PLAY STATİON SESLİ KOLDA KONUŞMA

Kolu sıfırlayacaksın cihazı değil
  2. N

Riot Games in Türk oyuncuları Değersizleştirmesi.

Hahah sevgili carlo, klavyendeki siniri öfkeyi üzüntüyle okudum. Ancak maalesef herkese müdahele edilemez ve maalesef bu toplumsal problem yaradılıştan bu yana bu ve bunun gibi bir çok hadise yaşandı. Maalesef muhatap bulunamayacak insan beşer kuldur şaşar :))
  3. N

PS kolunu kapatıp bağlıysa kablo ile bağlantısını kesin. Kolun arka kısmındaki küçük delikten resetleyin. Daha sonra cihazı fabrika ayarlarından resmi kablo bağlantısı ile tekrardan kurulum yapıp dene
  4. N

Bilgisayarımda Fps Sorunum Var

Çünkü arıza durumunda direkt muhatap bulabiliyor ve cihazı sahipleniyorlar
  5. N

Kolda PS düğmesine basıp ve mikrofon öğesini seçip aktif etmek gerekebilir
  6. N

Hazır sistem satan site önerisi

Gamegaraj ve İtopya sektörde güvenli firmalar.
  7. N

Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktır
  8. N

Riot Games in Türk oyuncuları Değersizleştirmesi.

Benimde şikayetçi olduğum konu, platformda bulunan çoğu oyunda dil desteğinin eksikliği
  9. N

Ultra yüksek ayarlarda oynuyor olabilir misin?
  10. N

OBS PUBG YAYIN SORUNU

Teşekkür ederim ancak single kit x2 var yani 2 tane var bunu söylemeyi unuttum 1740057031 CORSAIR H100 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
  11. N

OBS PUBG YAYIN SORUNU

Bunun için sıvı soğutucu kullanıyorum
  12. N

Temudan alışveriş sınırı nedir?

Tebrikler açıklama harikaydı, distribütör bu kadar detaya sahip olmayabilir :)
  13. N

Yardım 6-7 bin tl oyuncu koltuğu önerisi

Xdrive titan oyuncu koltuğu şiddetle tavsiyedir. Kumaşı, ergonomisi ve destekleyici bölümleri çok kaliteli. Ancak bacak boyunuz kısa ise tavsiye etmiyorum. Ayağınızın yere basmadığı durumlarda topuklar havada durursa sağlıksız oturma olur.
  14. N

Öneri 2000₺ bilek destekli klavye tavsiyesi

Klavye biraz büyük bu sebepten dolayı el boyutları büyük olmayan kullanıcılar için zor bir klavye.
  15. N

OBS PUBG YAYIN SORUNU

Obs üzerinden PUBG yayın yapmak istediğim zaman oyun için FPS de gözle görünür düşüşler yaşıyorum. Pc teknik özelliklerine güveniyorum ancak kaçırdığım bişey olabilir mi, destek olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Pc Teknik Özellikleri MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA...
Top Bottom