Arama sonuçları: *

1. DeveTuncay

İntihar, hayatın farkına varıcak yaşa geldiğimden beri aklımdan hiç çıkmadı

Ya olm ölünce ne olacak silinip gitmiş olacaksın kimse seni hatırlanmayacak hani hayat olarak olmuş olmanın bir şansı vardır mesele bu şansı en iyi şekilde değerlendirmektir intihar herşeyi bok yoluna sürmekten başka bir şey değil
  2. DeveTuncay

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Reis ABD yide yıkmak istiyor
  3. DeveTuncay

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

Teşekkürler canımın içi 😘
  4. DeveTuncay

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

Bir gece yalnızim elimde saçma bir sigara, 2 şarapla Yokluğunda hep içip içip kendimi teselli etmek istedim Onursuz karakterinin yüzüne tükürdum dün akşam Yalandan ağlama sevdiğim Sende yalan oldun o akşam Kahpeliginden arta kalan, 2-3 duygum kalmıştı Sonra s*kip attım onları Yalan...
  5. DeveTuncay

Merhaba dh forum iyi akşamlar

İyi kardeşim ne yapalım abidinle gümrüklerden kaçak mal geçiriyoruz, sen forumları karıştırdin galiba dikkat et
  6. DeveTuncay

Merhaba dh forum iyi akşamlar

DH = Donanım Haber DA = Donanım Arşivi Başlık hatalı Ama MERHABA KARDES HAYATİN NASIL? Wassup?
  7. DeveTuncay

Bali çekmek kaslara zarar verir mi?

Ya internete yazsan kasların protein üretmesini sağlayan bölgeye zarar verdiğini öğrenirsin zaten bu bilindik bir şey seninki sadece ilgi çekmek yani şunu dememiz bekliyon OHAAA BU BALİ ÇEKİYOOOO 😈😈😈👿👿👿🤣🤣😂🙂🫠😉🥹😗🥰🙂😜🙂😌🤤🙂‍↕️😏😜😛😏😜 😛 Birak ya cidden Troll konu Ha değilse kaslara doğrudan...
  8. DeveTuncay

Bali çekmek kaslara zarar verir mi?

Konuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.
  9. DeveTuncay

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Kardeş bu sistemi 100K yapman mümkün değil olamaz yani istesende olmaz ve yaptığın modifiyeleri yapmak çok zor bir şey değil bu PC nin aynısını Kasasını 26K ya Ekipmanlarını 10K ya bulurum Monitör falanda ekle 7K diyelim Kasa modifikasyonu 2K olsun (en abartılı olarak yazdım buarada)...
  10. DeveTuncay

Motor önerisi arıyorum

Racing tarzımı istiyon yoksa naked tarzımı ona göre önerecem
  11. DeveTuncay

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

ya boşver nolcak
  12. DeveTuncay

Düşündüğünüz en saçma şey neydi ?

Ya olm dişi malum kişileri kastederken malum kişi yaz , Asıl malum kişiyi kastederken Malumv kişi yazın anlayalım 😉
  13. DeveTuncay

L-carninitn yağ yakarmı

Yüzmenin hakkını ver Diyetini iyi yap İstikrarlı ol ve bundan ödün verme İstediğin vücuda kavuşacaksin
  14. DeveTuncay

Aslan ile Akrep burcu birlikte olur mu?

Şimdi tepedeki taş senin hangi kadınla beraber olabileceğine karar veriyorsa yuh artık
  15. DeveTuncay

Donanım Arşivi forumunda yardımsızlık

Ben daha 2 gün önce geldim hatta 3 genelde ilgi çeken konulara yanıt verilirken bir sorun gördüğümde sadece bilen insanlar cevap vermeye çalışıyor yoksa kimse cevap vermiyor sanırım forumda bilgili insan sayısı az
  16. DeveTuncay

L-carninitn yağ yakarmı

Sağlam Kardiyo diyet dikkat et gerçekten farkını görürsün ama çok terlersin ona göre önlemini al L karnitin ile yüzme kardiyosu mükemmel gidiyor
  17. DeveTuncay

🔥 BAHÇELİ: "ÖCALAN, TERÖRÜN BİTTİĞİNİ İLAN ETSİN!"

Ben sadece objektif konuştum bıraktırabilirse kazanır , biraktiramazsa kaybeder bukadar basit ama sen laf sallamakta ısrarcısin ayrıca tarikatçı değilim MHP lide değilim ben sizin gibi takım tutar gibi siyaset yapmıyorum bir partiye %100 düşmanda olmam %100 güven içinde de olmam vaadlerine...
  18. DeveTuncay

Nefes alınca vücudun titremesi

Ben doktora gitmen gerek
  19. DeveTuncay

Red Dead Redemption 1 kırıldı

Çok ayıp etmişsin insan bi linkte koyar
  20. DeveTuncay

İŞLEMCİM YANIYORMUŞ 3 AYDIR HABERİM YOK

Caps kapasan keşke KEŞKE BRATAN Herhangi bir kule tipi soğutucu işini görecektir ben Snowman X6 kullaniyorum
Geri