Annem ve babama hediye telefon almak istiyorum.Birisi bolca fotoğraf çekiyor ve facebook instagram vs. kullanıyor. Diğeri de sadece instagram ve facebook için çok sık olmamakla birlikte kullanıyor.Bütçem telefon başına 8-9 bin tl.Tavsiye alabilir miyim ?
Merhabalar, R7 7800x3d ve 4070Ti Super ekran kartlı gayet iyi bir sistem sahibiyim.Bunun yanında PS5 almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar,fifa ve tabii ki çıkarsa GTA 6 oynamak için sizce mantıklı mı almalı mıyım ?
bu bana nasıl bir deneyim sunar yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar, bir tanıdığım amerikaya gidiyor PS5 Slim aldırmayı düşünüyorum.Takriben bir fiyatını bilen birisi var mı öncelikle bunu sormak istiyorum.İkinci olarak da Fazla para ödeyip Türkiye garantili almak mı mantıklı o konuyu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şu an aktif 24 İnc MSİ 144 hz monitör kullanıyorum ve hazır Kasım peşin fiyat taksitleri varken 27 inc 240 hz deneyimlemek istedim.Yarın buradaki Vatanbilgisayar'a stok durumunu bir sordurucam bakalım gidip test edebilirim belki
Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim. :)
1731954955
Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi...
Merhabalar, 240 hz monitör almak istiyorum çok inanılmaz bir bütçem yok. AOC, Samsung, MSI marka monitörleri gözüme kestirdim fakat hepsi VA panel olduğu için biraz şüphedeyim sizce VA panel almalı mıyım ?
Merhabalar öncelikle bu konuya cevap verirseniz çok sevinirim. İtopya'dan ürün aldım fakat daha ürünüm hazırlanıyor durumunda. ben bunu iptal edip yerine farklı bir sistem almak istiyorum.Banka kartım ile tek çekim ödeme yapmıştım.Ürünün para iadesi kaç gün sürer bilginiz var mı acaba ?
https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2718ffw-165hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-hdr10-pivot-beyaz-ss-ips-fhd-gaming-mo_u24164
peki bu model hakkında bilginiz var mı ?
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2420cf-238-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728
bu monitörü almayı düşünüyorum sizce tercih etmeli miyim ?
Ram konusunda özellikle kaliteli bir marka 32 gb olarak yükselmem ve ssd bazında da aynı şekilde iyi bir okuma hızı olanı tercih etmem şart çünkü 3D dilimleme aldığımda bunlar çok sıkıntı oluyor.
Soğutmasında vs herhangi bir sorun yaşıyor musunuz ben 3D modelleme yapıyorum ama çok profesyonel bir şekilde değil ayrıca bazenleri oyun oynuyorum işimi görür mü ?
Bir seçeneğimde İ9 12700K işlemci ve Asus RTX 4070Ti super mevcut bu sistemin fiyatı 70000tl
bir diğer seçenekte ise R7 7700X ve Palit RTX 4080 Super mevcut bu sistem fiyatı da 69,250tl sizce seçimim hangisi olmalı ?