Arama sonuçları: *

1. W

Telefon önerisi alabilir miyim ?

Annem ve babama hediye telefon almak istiyorum.Birisi bolca fotoğraf çekiyor ve facebook instagram vs. kullanıyor. Diğeri de sadece instagram ve facebook için çok sık olmamakla birlikte kullanıyor.Bütçem telefon başına 8-9 bin tl.Tavsiye alabilir miyim ?
  2. W

Playstation 5 almakta kararsızım yardım eder misiniz ?

Merhabalar, R7 7800x3d ve 4070Ti Super ekran kartlı gayet iyi bir sistem sahibiyim.Bunun yanında PS5 almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar,fifa ve tabii ki çıkarsa GTA 6 oynamak için sizce mantıklı mı almalı mıyım ? bu bana nasıl bir deneyim sunar yardımcı olabilir misiniz ?
  3. W

PS5 Slim tavsiyesi alabilir miyim ?

Merhabalar, bir tanıdığım amerikaya gidiyor PS5 Slim aldırmayı düşünüyorum.Takriben bir fiyatını bilen birisi var mı öncelikle bunu sormak istiyorum.İkinci olarak da Fazla para ödeyip Türkiye garantili almak mı mantıklı o konuyu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  4. W

Monitör tavsiyesi alabilir miyim ?

Şu an aktif 24 İnc MSİ 144 hz monitör kullanıyorum ve hazır Kasım peşin fiyat taksitleri varken 27 inc 240 hz deneyimlemek istedim.Yarın buradaki Vatanbilgisayar'a stok durumunu bir sordurucam bakalım gidip test edebilirim belki
  5. W

Sayfamda açık seyrediyordum tam bunu düşünüyordum açıkcası fps oyunlarında vs nasıl memnun musunuz ?
  6. W

Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim. :) 1731954955 Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi...
  7. W

Merhabalar, 240 hz monitör almak istiyorum çok inanılmaz bir bütçem yok. AOC, Samsung, MSI marka monitörleri gözüme kestirdim fakat hepsi VA panel olduğu için biraz şüphedeyim sizce VA panel almalı mıyım ?
  8. W

Itopyadan ürün aldım iptal etmek istiyorum.

Merhabalar öncelikle bu konuya cevap verirseniz çok sevinirim. İtopya'dan ürün aldım fakat daha ürünüm hazırlanıyor durumunda. ben bunu iptal edip yerine farklı bir sistem almak istiyorum.Banka kartım ile tek çekim ödeme yapmıştım.Ürünün para iadesi kaç gün sürer bilginiz var mı acaba ?
  9. W

Gamebooster alınır mı ?

https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2718ffw-165hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-hdr10-pivot-beyaz-ss-ips-fhd-gaming-mo_u24164 peki bu model hakkında bilginiz var mı ?
  10. W

Gamebooster alınır mı ?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2420cf-238-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728 bu monitörü almayı düşünüyorum sizce tercih etmeli miyim ?
  11. W

Merhabalar arkadaşlar, Gamebooster marka monitör almayı düşünüyorum 244hz veya daha üst bir model tavsiye eder misiniz sorunları var mıdır ?
  12. W

Bilgisayar alıcam kararsızım

Ram konusunda özellikle kaliteli bir marka 32 gb olarak yükselmem ve ssd bazında da aynı şekilde iyi bir okuma hızı olanı tercih etmem şart çünkü 3D dilimleme aldığımda bunlar çok sıkıntı oluyor.
  13. W

Tavsiye edebileceğiniz daha alternatif bir sistem veya websitesi var mı acaba ?
  14. W

İtopyadan buldum sistemleri nerden daha uyguna toplayabilirim ?
  15. W

Merhabalar iki bilgisayar arasında kararsız kaldım 1.Seçenek:i9 12700K + 4070 Super + 32 GB 6200mhz ram DDR5 + 1TB M2 SSD 63000tl (Ekran hediyeli) 2.Seçenek:R7 7800X3D + RX 7700XT + 32 GB 6200 mhz ram DDR5 + 1TB M2 SSD 63000tl.(Monitör hediyesi yok) Çok profesyonel olmamakla birlikte 3D...
  16. W

Ekran Kartı tavsiyesi alabilir miyim ?

Soğutmasında vs herhangi bir sorun yaşıyor musunuz ben 3D modelleme yapıyorum ama çok profesyonel bir şekilde değil ayrıca bazenleri oyun oynuyorum işimi görür mü ?
  17. W

Ekran Kartı tavsiyesi alabilir miyim ?

Merhabalar, RX 7700 XT ile onun dengi bir Nvdia Rtx ekran kartı arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim model marka tavsiyesi verebilir misiniz ?
  18. W

Palit 4080 Super bilgisi alabilir miyim ?

Hazır sistem olarak alıcam
  19. W

Palit 4080 Super bilgisi alabilir miyim ?

Palit marka 4080 Super almayı düşünüyorum Super Gamingpro ile Jetstream OC arasındaki fark ne acaba bilen var mı ?
  20. W

Hangi bilgisayarı seçmeliyim ?

Bir seçeneğimde İ9 12700K işlemci ve Asus RTX 4070Ti super mevcut bu sistemin fiyatı 70000tl bir diğer seçenekte ise R7 7700X ve Palit RTX 4080 Super mevcut bu sistem fiyatı da 69,250tl sizce seçimim hangisi olmalı ?
Geri