Arama sonuçları: *

1. Kaan2327

Rx7700xt sistemime uyar mi?

Anakart işlemciyi desteklemiyor ve ryzen 5 5500 ile rx 7700 xt arasında darboğaz olur
  2. Kaan2327

Yeni sistem fps drop yiyorum neden

ramı tak çıkart bide yumuşak bir silgiyle kırmadan sil öyle tak bide hangi oyunda drop yiyorsun vsync gsync freesync gibi fps sınırlandırılıyan ayarlar açık mı
  3. Kaan2327

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

Adam haklı.
  4. Kaan2327

Ekran kartı upgrade tavsiyesi

amd 5000 ve 500 400 serilerinde wattman gibi problemler çok fazla var ama 6000 ve 7000 serisi ve yeni driverlarda çok daha iyileştirildi bu tarz problemler ben en yeni driverleri kullanıyom hiçbir sıkıntı yaşamıyom eskiden eski driverlarla arada programlar falan çöküyodu pc anıden kapatıyodu...
  5. Kaan2327

❌İndirim Bitti! GameBooster SHIELD 360 Rainbow 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2100 tl

Oğluma aldık çok beğendi (opsiyonel)
  6. Kaan2327

Turk Net iyi midir? 100 mbps 500 lira aylık*

Çok iyi türknet
  7. Kaan2327

Oyunlarda Kadın Ana karakterler neden az

Geçende mirror's edge oynuyordum bilenler bilir ana karakter faith kadın bir ana karakter ve fark ettimki oyunlarda çok az kadın ana karakter var şuana kadar oynadığım tek kadın ana karakterli oyun mirror's edge
  8. Kaan2327

ACİL! gamepadime nasıl bir cözüm bulabilirim?

şu tarz birşeylerden alırsan kapatırsın
  9. Kaan2327

Mahalleme böyle bir şey gelmiş fiber mi

evet vdsl fiber değil evinin karşısında ise 100mbps'e baya yakın hız vermesi lazım kutuya yakınsın çünkü
  10. Kaan2327

Oynamalık Co-op oyun önerisi

3 Kişiyiz arkadaşlarla yok mu şöyle güzelinden bi co-op oyunda girsek diyoz
  11. Kaan2327

Ryzen 5 7500f soğutucu önerisi

Yük altında derken oyunda mi yoksa cinebench tarzı programlarda mi test ettin
  12. Kaan2327

Acil yardım kamera kaydı belli olmuyo ölümlü kaza

topaz video ai diye bi uygulama var ama 300 dolar ve iyi bir bilgisayar lazım
  13. Kaan2327

Ryzen 5 7500f soğutucu önerisi

Şimdi ryzen 5 7500f donanım arşivinin yaptığı videodaki gibi stok fan ile çekilecek eziyet değil işlemci 85 derecelerde hatta 95 derecelerde yanıyo benim aklımda bu kule tipi soğutucu var...
  14. Kaan2327

Rx 7700 xt ve ryzen 5 7500f nasıl

Şimdi ben rx 7700 xt'li ve ryzen 5 7500f'li bi sistem dizmeyi düşünüyorum Bu sistem 1080p ultra ayarlarda kaç sene götürür veya iyi mi yoksa alternatif bir işlemciye ekran kartına yönelmeli miyim?
  15. Kaan2327

Bu hazır sistem nasıl ???

Coil whine neredeyse çoğu ekran kartında var ve adamlar nasıl duydu bilmiyorum kasayı camsız kullanmışlar herhalde eğer kafanı kasaya dayamıyorsan ve kasanın camı varsa büyük ihtimal duyamazsın
  16. Kaan2327

Msi 4070 super slim cızırtı

O Normal bir şey ekran kartı yük altına girdiği zaman coil whine adı verilen bir ses yapar ekran kartına bi zararı falan olmaz ama cızırtı yapar bu tarz seslere takıntın varsa sıkıntı yapabilir senin için
  17. Kaan2327

Burayı nasıl sökebilirim

Anakart'a bağlı olması lazım o kabloların, anakartın kullanım kılavuzunu çıkart bak ordan fan kablosu nereye bağlanmış o yeri bul sende ordan kabloyu çıkart
  18. Kaan2327

Türknet internet nasıl iyi mi?

Bişey olmaz
  19. Kaan2327

Türknet internet nasıl iyi mi?

Türknete geç.
  20. Kaan2327

Çözüldü✓ Dostlar 3 adet kasa sundum size hangisini alayım?

Corsairde egzoz fanı yok sıcak havayı tahliye eden bi fan yok öyle diyim ordaki corsair kasayı almak saçmalık
Geri