Arama sonuçları: *

1. X

DHL kargo Almanya'dan gönderilen pakete ulaşılamıyor

Hocam gelir de doğum gününe yetişmesi lazım. Söyleyeli 1.5 hafta oldu. 1 hafta içinde gelmezse pek bir anlamı kalmıyor.
  2. X

Hocam indirip giriş yaptım lakin halen gelen gönderi gözükmüyor. Cukkalanma ihtimali yok. 1737487692 Maalesef hocam gözükmüyor.
  3. X

Size takip numarası vermişler miydi? Uygulamadan ne ile bakacaklar orayı anlayamadım kusura bakmayın
  4. X

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. Almanya'da yaşayan bir arkadaşım bana DHL ile bir kargo gönderdi. Ancak, DHL kargoyu aldıktan sonra herhangi bir fiş ya da takip numarası vermemiş. Arkadaşım, sistemi çok bilmediği için bu durumu sorgulamamış ve sadece benim telefon numaramı vermişler. Aradan...
  5. X

Arkadaşım Almanya'dan kargo yollayacak gümrükte sıkıntı çıkar mı

Daha sanırım vermedi. Verdiği zaman haber veririm size de.
  6. X

Teşekkürler. Bilmediğimden soruyorum direkt bir poşete falan mı koysun yoksa kargo şirketi halleder mi?
  7. X

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşıma Almanya'dan ayakkabı aldırdım. O oradan kargoya verecek ama gümrükte bir problem çıkar mı? veya ekstra bir ödeme yapar mıyım?
  8. X

PHILIPS EVNIA 24M2N3200A

Evet hocam bir problem olmadı. Tasarım olarak da hoş duruyor aynı şekilde ürün kalitesi de iyi
  9. X

PHILIPS EVNIA 24M2N3200A

LG 24” Ultragear 24GS65F-B bunu aldım hocam
  10. X

CS2 antrenman modunda atılan bombayı tekar etmeye yarayan kod

kankam teşekkür ederim
  11. X

CS2 antrenman modunda atılan bombayı tekar etmeye yarayan kod

Başlığı nasıl yazacağımı bulamadım. Smoke flash çalışırken bir kod vardı mesela smoke attım kodu girince aynı smoke otomatik atılıyordu. Onu bir türlü hatırlayamadım.
  12. X

Ajazz ak820 max tuş kombinasyonları

herkese teşekkür ederim yeterince bilgilendim ve bilgilendiğim kadar utandım
  13. X

Ajazz ak820 max tuş kombinasyonları

arkadaşlar klavye çok güzel gerçekten ama beni kanser edecek. yazılım kursuna gidiyorum ve bir sürü farklı işaret var ve hepsi saçma sapan şekilde yapılıyor. ters tek tırnak işaretini hala bulamadım. bu kombinasyonların yazdığı yer de yok. kitapçıkda da yok. istediğim işaret esc tuşunun altında...
  14. X

Lg ultragear 24gs65f ayarlarda 60hz gözüküyor

Hocam selamlar konuyu halletim gibi ama hala bir kaç sorum var. Öncelike windows üzerinden ekran laptop ekranı olarak gözüküyormsu galiba o yüzden hz düsükmüs. onu monitör olarak ayarladım 59hz olarak ayarlamıs o yüzden kasmalar varmış onu düzelttim. ama simdi mesela ayarlardan ekran ayarlarına...
  15. X

tamamdır hocam normal ayarda kullanıyorum zaten faster yapınca sapıtıyor. HDMI ile bağlanıyorum hocam laptoptan bağlanıyorum
  16. X

Hangi monitör daha f/p?

https://www.hepsiburada.com/lg-24-ultragear-24gs65f-b-1ms-gtg-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-ips-panel-fhd-pivot-gaming-monitor-p-HBCV0000719IIK?magaza=Nethouse buna da bakabilirisn ustam
  17. X

Arkadaşlar monitör elime az önce ulaştı laptop ile bağlanıyorum. Laptop özelliklerim ryzen 5 5600H 3050ti. Monitör ayarlarına girdiğim zaman hangi moda girersem gireyim 60hz yazıyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ekstra olarak "resonse time" özelliğini fast yerine faster yaptığım zaman görüntüler...
  18. X

LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı?

hocam fiyatı da gayet uygun ama msı da var arada kararsız kaldım açıkcası @Fantastiktürk
  19. X

LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı?

hocam aynısını attım amazon linki olarak aralarında çok fark var mıdır? çok anlamam monitörden sadece cs oynuyorum pivot olması önemliydi o 2sinde de mevcut. aradaki fiyat farkına değer mi sizce
Geri