Arama sonuçları: *

1. A

Çok Acil Razer Blackshark V2 Pro (23) , Bs V3 ve Ssarctis Nova 5 Arasında Kaldım

yanıtın için çok teşekkür ederim senin beğendiğin özelliklerde zaten benim istediğim özelliklerden bana çok yardımcı oldun teşekkürler
  2. A

Çok Acil Razer Blackshark V2 Pro (23) , Bs V3 ve Ssarctis Nova 5 Arasında Kaldım

sizde mi bu tercihler arasında kaldınız neden v2 proyu seçtiniz benimde onu alasım varda daha iyi bir seçeneği var mı diye ya da eksileri neler diye konuyu açtım
  3. A

arkadaşlar bugün karar vermem gerekiyor lütfen yardım edin ben şimdi amazon.de den kulaklık alacağım max bütçem 120 euro oynadığım oyunlar Rust ve Rocket League yani kulaklığın uzun gitmesi gerekiyor ve RL oynarken müzik dinliyorum o kısmınında iyi olması gerekiyor ve kafa bandı yakmamalı o...
  4. A

Sistemde ekran kartı algılanamadı sorunu masaüstü ACİL

hocam sen ne adamsın be çok teşekkürler oldu galiba ilk başta powershell ile denedim olmadı şimdi cru ile oldu sana çok teşekkür ederim diğer yardım eden arkadaşlarada teşekkür ederim eyw
  5. A

hocam orda yazan benim ekran kartı değil ki
  6. A

powershell ile denedim görüntü bağdaştırıcıları geldi ama şu şekil
  7. A

hepsini yaptım ama hiçbirşey değişmedi hocam .yapabileceğim başka birşeyler var mı
  8. A

Ddu yu yarın deneyeceğim teşekkürler ama 1 yılda oksitlenme olurmu
  9. A

Hayır sıfır.Bilgisayarı alalı 1 yıl olcak biosu hiç güncellemedim korkuyorum açıkçası ,tam güncellenirken elektrik falan giderse bişey oluyormuş ama yapmak zorundayım galiba , biosu nasıl güncelleyeceğimi ve ddu için güvenli modu nasıl yapacağımı bilmiyorum . Ne zamandan beri … tam olarak...
  10. A

yaşadığım bütün sorunlar aldığım bütün hatalar burda . bu sorunun çözümü nedir yardım edin (arada bir ekrankartının fanları dönüyo sonra duruyo) (yanık kokusu gelmiyor)yardım edin
Geri