Arama sonuçları: *

1. R

BF 1 önerir misiniz ?

Hocam steam arkadaş kodum 1838860910 bu ekleyin oyuna girin davet atayım. Ayriyeten EA kullanıcı adım da : FlaighTR
  2. R

BF 1 önerir misiniz ?

Hocam benim bir iki arkadaşım var, isterseniz ekleşelim. Bugün ben sunucu açacağım gelirseniz sevinirim. Ayriyeten oyun hakkında da şunu söyleyebilirim Emirkan abinin dediği gibi hala oynayanı çok. Oyunun online haline alışmak biraz zor ama alışınca gayet iyi, güzel oluyor. Bizzat kendim bunu...
  3. R

Oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam genelde ne zaman giriyorsun, genel olarak seni aktif göremiyorum da.
  4. R

Oyun arkadaşı arıyorum.

Ekledim hocam, kullanıcı adım "böcük"
  5. R

Oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam sadece o oyun için mi arkadaş arıyorsunuz yoksa diğer oyunları da(yazdığım oyunları veya co-op oyunları) oynar mısınız?
  6. R

Oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam Steam arkadaş kodunu yazar mısın rica etsem? Bu arada yaş kaçtı ona göre hitap edeyim.
  7. R

oyun arkadaşı arıyorum yaşım 29

Tamamdır abi. Bileyim de ona göre hitap edeyim diye sormuştum. Benden büyükmüşsünüz :) Benim yaşımda 19. Ben buraya steam arkadaş kodumu bırakayım sen eklersin abi. 1527169937
  8. R

oyun arkadaşı arıyorum yaşım 29

Yaş kaç dostum?
  9. R

Liars Bar oyun arkadaşı arıyoruz 2 kişi lazım

Dostum merhaba yaş kaç acaba? Eğer 17 üstüyse ekleşelim. Kafa dengi insanımdır fazla cıvımam, çok az küfür eden birisiyimdir.
  10. R

20-40 yaş arası oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam ben bu mesajı başlatan kişiye ulaşamadım ama biz senle ekleşelim. Ben kendimi bilirim cıvıtmam, aşırı derecede küfür etmem diyorsan(çünkü hepimiz ediyoruz az çok :)) ekle beni. Steam arkadaş kodum: 1527169937
  11. R

Oyun arkadaşı arıyorum

Abi kabul edersen bende gelebilirim. Bende yeni sistem topladım yaklaşık bir hafta oluyor ama online oyunlarda arkadaşım yok. Yaşım 19.
  12. R

Kick için ekip arkadaşı arıyorum

Ben de Discord yüklemedim(Yeni PC Aldım, dedim discordu boşuna yüklemeyeyim.).İsim nedir abi(Benim yaşım 19)
  13. R

Oyun arkadaşı arıyorum

Abi selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online. Kabul edersen gelebilirim. Yaşım 19 Ocak'ta 20 olacağım(Yaş...
  14. R

20-40 yaş arası oyun arkadaşı arıyorum.

Abi selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online. Kabul edersen gelebilirim. Yaşım 19 Ocak'ta 20 olacağım(Yaş...
  15. R

Dostum sende bu oyunlar var mı? Varsa ben seni ekleyeyim şimdi. Bu arada yaş kaç dostum ona göre hitap edeyim?
  16. R

Oyun arkadaşı arıyorum

Abi öncelikle selamlar. Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Girmek istediğimiz oyunlar şunlar:GTA V Online,Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant CS 2 gibi oyunlar. Yaşım 19 kabul edersen geleyim.
  17. R

Dostum selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online.Kabul edersen gelebilirim.
  18. R

Kendime Online Oyun oynayacak arkadaş bulamıyorum

Hocam selam öncelikle. Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz, oynamak istediğimiz(oynayacağımız) oyunlar ise şunlar:Gang Beats, Left 4 Dead 2, Stick Fight The Game,GTA V Online.Valorant,CS 2 gibi bir sürü oyun.Yaşın 17 veya üstüyse beraber girebiliriz.
  19. R

Oyun icin arkadas ariyorum

Dostum selam.Ben de oyun arkadaşı arıyorum ama sadece valorant veya CS 2 için değil. Bi arkadaşım daha var, şuan iki kişiyiz.Oynayacağımız(oynamak istediğimiz oyunlar ise şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats,Left 4 Dead 2,Valheim,GTA V Online gibi.Eğer yaşın 17 veya üstüyse beraber oynayabiliriz.
  20. R

Oyun arkadaşı arıyorum.

Herkese merhaba öncelikle. Arkadaşlar bu hafta itibariyle yeni sistem topladım. Ama maalesef ki oyun girecek arkadaşım yok. Oynayacağım veya oynayacağımız oyunlara gelirsek ben buraya girmek istediğim elimde olan birkaç tane oyun yazacağım ama olurda kendi oyununuzu göremezseniz eğer çok uçuk...
Geri