Merhabalar ben istanbula tatile gidicem gitmişken saçımı kestiricem ve perma yaptırıcam ama yapmışken en iyi yerde yaptırmak istiyorum bu yüzden en iyi berberi arıyorum fiyatı önemli değil 1000-2000-3000-4000 hiç farketmez en iyi berberi arıyorum
internetim fiber internet sağlayıcımı arayıp durumu anlatmam gerekiyor sanırım doğrumu anladım ayrıca kullananlara 40 down 0.7 up verin demişsiniz onları nerden ayarlıyoruz ?
o testi yaparken yanlış hatırlamıyosam kablosuz bağlanmıştım buda ethernet kablosu bağlı hali https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=06cabc17-727e-4953-a2fb-736399a06517 ayrıca benim dışımda interneti 1 kişi kullanıyor oda sadece whatsapp kendi telefonumda oyun oynarken kapalı...
başlıktan pek bir şey anlamamış olabilirsiniz sorunum şu benim internetim 100 mbps hızı gayet iyi normalde hiç bi sorun yaşamıyorum fakat dün skypde arkadaşlarımla konuşmaya girdiğimde sesleri sürekli kesik kesik geliyordu hız testi yaptım 90 mbps alıyodum steamden oyun indirdim ordada sorun...
O esnada arkada oyun oynuyodum ama oyun oynamasamda %100 oluyordu ayrıca bugün daha farklı bir şey oldu bu sefer oyun yüklemiyorum ona rağmen sürekli %100de boşta,oyun oynarken,şarkı dinlerken her zaman %100ünü kullanıyor
öncelikle merhabalar benim intel core i7 14700kf li bir bilgisayarım var ekran kartım rtx 4080 super fakat az önce steamden dirt rally 2.0 indiriyordum oyun 102 gb internet hızım ise 100mb bilgisayarım oyunun indirmeye başladığım an işlemcinin %100 ünü kullanmaya başladı şimdi sorun sadece steam...