Arama sonuçları: *

1. Ömer Ekrem

26000 TL Bütçe İle S24 Fe Almak Mantıklı Mı?

Ben hem baya fotoğraf çekiyorum birde ağır oyunlarda oynuyorum o yüzden 256 almayı düşünüyorum 1752411759 Sizin dediğinizde mantıklı satıp üzerine ekleyip başka modele geçilebilir
  2. Ömer Ekrem

Uzun yıllar kullanıcağım için ve az bir fark daha vererek 256 almak daha mantıklı zaten s24 fe ye hafıza kartı takılmıyor diye biliyorum
  3. Ömer Ekrem

Maalesef bu tarz durumlar olabiliyor fakat samsung tarafının servisleri iyi ilgileniyor daha 2 gün önce bizzat şahit oldum
  4. Ömer Ekrem

Garantisiz ve 2 el cihazlara pek güvenemiyorum o yüzden sıfır cihaz tercihmdir
  5. Ömer Ekrem

Açıkçası ben hor kullanan biri değilim ve mecburiyetten üniversite sonuna kadar kullanacağım gibi gözüküyor bu sebeple umarım dayanır
  6. Ömer Ekrem

Teşekkür ederim izleyeceğim
  7. Ömer Ekrem

Zaten o kadar sene sonra yüksek grafikli oyunları orta veya düşük ayarda oynatsın ve günlük kullanımda kasmasın benim için yeterli 1752250330 Telefonu kullanan biri olarak yorum yaptığın için teşekkürler 🙌
  8. Ömer Ekrem

Poco F7 aklıma baya bi yatmıştı fakat android güncellem alma süresi samsung kadar uzun olmadığı için onu eledim
  9. Ömer Ekrem

Bana görede o kadar götürmesi zor geliyor sizin dediğiniz gibi en kötü ihtimal bir işe girip paramı kazanıp telefonu değiştirmek olur
  10. Ömer Ekrem

Şuanda Lise 3 öğrencisiyim yeni bir telefona geçicem s24 fe 256 gb düşünüyorum yeni alacağım telefonda beni üniversite sonuncu sınıfa kadar götürmesi yani yaklaşık 6-7 sene işimi çok rahat görecek ve o kadar sene geçmesine rağmen işime görmeye devam edecek kısacası alacağım telefon beni uzun...
  11. Ömer Ekrem

Lenovo LOQ 15IRX9 Mu? - Acer Nitro 5 AN515 Mİ?

Peki ısınma konusunda sıkıntı yaşıyormusun?
  12. Ömer Ekrem

Hocam Menteşelerde herhangi bir sorun çıkarmı?
  13. Ömer Ekrem

Hocam son bir sorum daha olacak şuanda 10.sınıf öğrenciyim acer alcam üniversite sona kadar sistem yükseltmeden beni idare eder mi??
  14. Ömer Ekrem

Valla hocam çok fazla inceleme videosu baktım araştırdım bilgisayar konusunda çok bilgi sahibi değilim işlemci farkı çok olurmu diye düşünüyordum fakat şu anda bilgi sahibi olmuş oldum 1735416355 Bu acer modelinde menteşe konusunda herhangi bir sorun yaşarmıyım acaba bir bilginiz varmıdır?
  15. Ömer Ekrem

Hocam valla yazdığınız mesajları görünce acer almak mantıklı gibi gözüküyor biraz daha inceleyeceğim ve kararımı vereceğim neticede uzun vadeli kullanıcağım için karar vermek zor
  16. Ömer Ekrem

8 gb alıp ram takviyesi yapılabiliyor diye biliyorum laptoplarda
  17. Ömer Ekrem

Hocam 4050 105W ile 4060 140W arasında çok büyük bir fark varmı?
  18. Ömer Ekrem

Lenovoda ısınma problemi olmadığını duymuştum bu iki model arasında kaldım sizin bir öneriniz var mıdır?
  19. Ömer Ekrem

Hocam ısınma sorunu yaşıyor musunuz?
  20. Ömer Ekrem

Öncelikle merhabalar şuanda 10.sınıf öğrencisiyim uzun vadede iş görecek (tahmini olarak üniversite bitene kadar) bir laptop lazım laptopu her türlü oyunu ortalama,üzmeyecek bir şekilde oynatması günlük kullanım ve ders yapmak için kullanacağım aşağıdaki laptopların arasındaki fiyat farkına göre...
Geri