Arama sonuçları: *

1. U

2080ti ekseninde sıfırdan sistem kurmak

Amd düşünmüyordum ama bütçeyi göz önüne alınca amd daha iyi bir seçenek sanırım.
  2. U

2080ti ekseninde sıfırdan sistem kurmak

2080ti, 2080 ekran kartı dışındaki tüm değişkenleri önerebileceğiniz bir sistem kuracağım. Yalnız hedefim fiyat/performansın çok çok iyi olması, bu yüzden tüm parçaları ikinci el düşünüyorum. İşlemci açısından bu ekran kartına en uygunu hangisidir veya hangi soket ile kurmalıyım? Ekran kartı...
  3. U

Rampage SN-R5 kulaklık pedi

Rampage SN-R5 kulaklığın deri kaplı kulaklık pedi uzun süre kullanılmayınca dökülmeye başladı. İnternette tam olarak modele ait bir ped satılmıyor. Acaba bu tip kulaklıkların pedleri ortak mıdır? Ortaksa hangi pedi almak gerekir? Pedin ölçülerini nasıl alabiliriz?
  4. U

İ3 2120 işlemci ve Asus P8H61-M LX anakart olan sisteme donanım önerisi arıyorum

1240v2'nin fiyat performansı gördükten sonra biraz zor vazgeçerim gibi. Çalışan anakartı da kenara koyup ekstra masraf etmek istemiyorum açıkçası. Tamir masrafı aşırı uçuk olmazsa (yedek parçayı benim sağladığım haliyle) onu deneyeceğim.
  5. U

İ3 2120 işlemci ve Asus P8H61-M LX anakart olan sisteme donanım önerisi arıyorum

Yeni psu alacağım zaten hocam. 500-650 W bir psu öneriniz varsa dinlerim. Tamir işleminin tahmini masrafını öğrenirim, dediğiniz gibi fazla tutarsa diye anakart öneriniz var mı? B450m gibi ddr4 anakart iş görür mü?
  6. U

Anakartın aynısını yedek parça şeklinde satan birinden ben alsam acaba uyguna tamir eder mi? O da olmazsa Rx 580 ve 1240 v2 ile uyumlu çalışacak anakart önerin var mı hocam?
  7. U

Hocam yeni aldığım ram şu an elime ulaştı ve taktım. Başta ekran gelmedi falan ama çözdüm sıkıntısız çalışıyor ancaaak... İkinci ram slotu yerinde yok. Acaba ben mi bilmiyorum diye anakartın tüm bilgilerini yazıp araştırdım, tek slotlu anakart var mıdır diye ancak öyle bir şey de yok. Bu eksik...
  8. U

1 yıldan kısa bir süre sonra bu sistem yalnızca zuma oynayan, yazılı soruları hazırlayıp notları e-okula giren bir öğretmene kalacak. O yüzden sistemin güncelliği, geleceği olması çok da önemli değil. Birkaç fps türü oyunu açsın, çok sevdiğim ve mevcut sistemimde zaten oynadığım birkaç oyunu...
  9. U

Hocam ekran kartında 1.8'e anlaştık, kısa süre içinde alıcam. Linkteki 1240 v2 işlemci vergi (420 tl) ve gönderim ücretiyle (38 tl) 995 liraya (29 dolar) denk geliyor. Gümrükte sorun çıkma ihtimali var mıdır acaba yanmayalım o işte.
  10. U

Hocam yaşadığım şehirde iyi bir fiyata oyun için kullanılmış, kutulu faturalı bir sapphire rx 580 nitro+ 8gb buldum. Bunun yanına da Xeon E3 1270 V2 düşünüyorum bahsettiğiniz Aliexpress satıcılarından. Var mıdır başka tavsiyeniz veya uyarınız merak ediyorum.
  11. U

Hocam şimdi sizin yazınızı, bahsettiğiniz işlemciyi ve satış platformlarını inceledim. Öncelikle sizin yazınızda linki olan Intel Xeon E3 1270 V3 işlemci benim düşündüğüm ve sahip olduğum donanımlarla uyumluluk sorumu yaşar mı? Sanırım güncelliği olmayan işlemciler bunlar, ki benim için...
  12. U

İşlemci öneriniz sanırım şu. Dediğiniz gibi faydalı olacaksa bütçe esneyebilir. Aklımda rx550 ve iki adet ddr3 16000 mHz 8 gb RAM alıp bırakmak vardı ancak işlemci hakkındaki görüşünüz fikrimi değiştirebilir. Bunları sıfır veya ikinci el olarak parça parça alacağımı düşünürsek bütçe üç bin ve...
  13. U

Intel Core i3 2120 3.30 GHz 1155 LGA işlemci ve P8H61-M LX PCI-Express 2.0 anakartı içeren sisteme mümkün olan en yüksek ekran kartı ve ram önerisi arıyorum. Anakartın ve işlemcinin desteklediği maksimum RAM frekansı 1333 mHz iken 1600 mHz frekanslı iki adet 8 gb ddr3 RAM almak sorun çıkartır...
Geri