Arama sonuçları: *

1. C

Metin2 global pvp server onerisi??

14 yil sonra tekrar metin2 baslamak istiyorum. arastirmalarimda oyunun ana sunucularinin asiri p2w oldugunu gordum. pvp serverlarda ise en uzun omurlu ve oynanabilir sunucularin globalde oldugunu ogrendim. 1-120lvl(eskiden 99du artik 120oldu herhalde sinir) p2w olmayan ve dolulugu iyi olan...
  2. C

Metin2 ana sunucularina ne oldu??

2010-2011 zamanlari oynamistim en son. o zamanlar var olan sunucular suanda mevcut mu hala? yada metin2 nin kendi sunucusu var mi hala? yoksa sadece oynayanlarin kurdugu serverlar mi var? oyun cok degismis server gelismelerini hic bilmiyorum aciklayan olursa sevinirim. 1-99lvl sekli oynamak...
  3. C

Hyperx alloy origins core kullananlar yardimm!!!

arastirmalarimdan sonra bu klavyeyi almaya karar verdim. kullanan arkadaslara sorularim olacak. hot swap ozelligi mevcut mu? hangi marka red switch kullaniliyor? birde baska eksi yonlerini tecrube ettiyseniz neler oldugunu yazarsaniz sevinirim...
  4. C

Red switch klavye f/p??

attigim linkteki summoner cherry mx switch oluyor degil mi? 1734282248 link atabilir misin ?
  5. C

Red switch klavye f/p??

oyun odakli. 1734280278 hangi switch hocam bu. blue switch ise maalesef istemiyorum. fps oyunlari icin dusuk tepkime suresi lazim. o yuzden red switch onceligim.
  6. C

Red switch klavye f/p??

https://www.gaming.gen.tr/urun/286753/xpg-summoner-mini-rgb-red-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye/?ref=akakce...
  7. C

Red Switch Mekanik Klavye(numpadsiz) oneri!!!

hocam guzelmis begendim. ancak kablolusunu bulamadim. bu fiyatlara kablosuz urunlerden korkuyorum biraz. link varsa atabilir misiniz?
  8. C

Red Switch Mekanik Klavye(numpadsiz) oneri!!!

cs2 oynuyorum. tepkimesi hizli olan, guvenilir marka, ve numpadsiz klavye onerilerinizi bekliyorum. butce: 3000liraya kadar.
  9. C

Shifte basinda oyun esnasinda sesi kisiyor!!

altec lansing
  10. C

cs ile ilgili olacagini sanmiyorum cunku genel pc nin tum sesi kisiliyo 1733693272 bakindim ama bulamadim. internette arastirdim cozumu yine bulamadim
  11. C

bugun bi mac cs gireyim dedim ve oyunda ne zaman shifte bassam sesi kisiyor bilgisayar. capslockta tam tersi sesi acma tusu olarak atanmis kendi kendine. bi anda oldu uzerine herhangi biseyde dokulmedi. cozumu bilen arkadaslar lutfen yardimci olsun.
  12. C

240hz TN panel monitor onerisi!!!

kullandim ama 60hz ti o monitorum. o yuzden esit bi degerlendirme olacagini sanmiyorum. ama cogu kisi ips te ghosting oldugunu soyluyor. rekabetci ust duzey fps oyuncusuysan tek secenegin tn gibi duruyor. 1733221429 anlasilan tek secenek zowie gibi. ikinci el olarak alsam sizce bi eksisi olur mu?
  13. C

240hz TN panel monitor onerisi!!!

arkadaslar merhaba. fps oyunlari icin monitor yukseltme karari aldim. onceki monitorum 144hz tn panel idi. yine tn panel dusunuyorum. bu konuda lutfen niye tn, ips al daha iyi gibi onerilerde bulunmayin. suan internette 240hz tn monitor bulamiyorum hepsinin stoklari bitmis. bilen kullanan...
  14. C

Path of exile 2 cikis tarihi???

path of exile 2 erken erisim 6 aralikta oldugu duyuruldu en son. ancak oyunu ilk defa deneyecegim icin ucret vermek istemiyorum. ucretsiz olarak herkesin erisimine ne zaman acilir tahmini veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  15. C

Windows anahtar aktarma??

ne bu hocam?
  16. C

Windows anahtar aktarma??

arkadaslar bugun gaming gen tr den hazir sistem aldim ve sanirim icinde w11pro deneme surumuyle birlikte geldi. ve benimde bugune kadar kullandigim 4 sene once monsterdan windows10 home kurulu aldigim laptobum hala duruyor. laptoptaki urunu iptal edip o anahtari yeni aldigim hazir sisteme...
  17. C

Gaming gen tr kargo sureci

mesut cevik mc1 sistemin adi. ancak ben opsiyonla r7 5700x3d alicam
  18. C

Gaming gen tr kargo sureci

biraz sonra bi hazir sistemi siparis etmeyi dusunuyorum. uzun sure arastirdim ve karar verdim. stokta gorunen urunleri ekledim kasaya ancak merak ettigim sey su; hazirlama surecinde beni arayip elimizde su urunden kalmadi sununla degistirelim gibi teklifleri oluyor mu? cunku uzun arastirma...
  19. C

R7 5700x3d rtx4060????

thermalright peerles assasin alicam. anladigim kadariyla kule tipinde iyi bi performans veren sogutuculardan
  20. C

R7 5700x3d rtx4060????

300 altini gormem yani dogru mu anladim ?
Geri