Arama sonuçları: *

1. frtea34

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

İphone 5 yılda o duruma geliyorsa bir android hiç ayakta kalamaz gibi hissediyorum
  2. frtea34

bilgisayara ihtiyacım olsa bilgisayar konusunda yardım isterdim zaten, lütfen ihtiyaç dışı şeyleri konuşmayalım
  3. frtea34

Kaplama olayını ilk defa duydum araştıracağım yardımlarınız için çok teşekkürler
  4. frtea34

video çekmiyorum direkt, benim için önemli olan fotoğraf ve evet katılıyorum bir tuş o kadarda önemli değil fakat çöl titanyumu rengi ve almışken en yenisi olması iyi hissettiriyor zaten kılıfsız kullanacağım sadece ekran koruyucu alırım öyle zırhlamayı falan sevmem
  5. frtea34

açıkçası denemek için en heyecanlı olduğum konuların başında olabilir :) çünkü çok övülüyordu 16 pro max 256gb tercih ediyorum gibi sabaha inşallah
  6. frtea34

yurtdışından hiç anlamıyorum zahmetine de katlanamam gibi parasında değilim sadece en iyi deneyimi alabileceğim telefon önemli benim için birde redditte gezerken bir yorum okumuştum apple taptic engine rakipsiz olduğunu iddia ediyordu hatta sırf bunun için andoridi bırakan biri bile varmış. Hiç...
  7. frtea34

bende sizin gibi düşünüyorum iphone asla üzmez gibi fakat sadece s24 ultrayı bu kadar öven bir kitle olunca araştırmak istedim
  8. frtea34

yakın bir tarihse bekleyebilirim, s25 ne zamana çıkıyor
  9. frtea34

neden acaba
  10. frtea34

hoşbuldum teşekkürler iş amaçlı kullanacağım, telefon görüşmeleri hızlı dosya aktarma vs. onun dışında aradığım bir özellik yok seyehat etmeyi severim ve gittiğim yerlerde anı biriktirmek için iki telefonun kamerasınında fazla fazla yeterli olacağını düşünüyorum 1730206444 oyun oynamıyorum pek...
  11. frtea34

ios veya samsung ui hakkında hiçbir fikrim yok :)
  12. frtea34

Parasında değilim pek nasıl olsa bunca sene beklemişim en iyisini alayım istiyorum Benim elimdeki telefon çıktığı gün için bile iyi sayılmaz ve günümüzde haliyle kasıyor fakat aynı yıl çıkan belki de daha eski iphonelara bakıyorum taş gibi kullanıyorlar bu da ister istemez iphonelar uzun ömürlü...
  13. frtea34

yazınız için teşekkürler.. bende iphonedan yanayım insanlar s24 ultrayı bu kadar fazla övünce bir bakmak istedim ama forumdakiler aksini düşünüyormuş. İphone hiç kullanmadım samsung da kullanmadım fakat uzun yıllar andorid kullanıcısıyım
  14. frtea34

şuan kullandığım telefondan a55e veya iphone 12ye geçsem bile devrim oluyor :D
  15. frtea34

iphonea daha yakın hissediyorum fakat bilgi almak istedim, 16pm demenizin özel nedeni nedir?
  16. frtea34

öncelikle selamlar daha önce hiç forum kullanmamış birisi olarak çiğnediğim bir kural varsa kusuruma bakmayın lütfen buralarda yeniyim :) şuanda oppo a9 2020 kullanıyorum hayli eski bir telefondur kendisi hep idarelik telefon kullandım, fakat şuan elimde biraz para var borçla harçla değil...
Geri