Arama sonuçları: *

1. Q

30x30x30 akvaryum kurulumu ve bakımı hakkında ne yapılabilir?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Masamın kenarına 30x30x30 akvaryum kurmayı düşünüyorum fakat daha ilk akvaryumum olacak. Bundan dolayı bazı malzemeler seçtim, daha doğrusu gemiden yardım alarak birkaç şey seçtim ama nasıldır bilmiyorum. Risk almamak istediğim için buraya da yazmak istedim...
  2. Q

Yardım Legion 25-10 alınır mı

Bide asusun 240hz 0.3 mslik bi monitörü vardı o nasıl
  3. Q

Yardım Legion 25-10 alınır mı

Öncelikle merhabalar benzer konular daha önce açılmış kusura bakmayın tekrar açtığım için ama derslerim olduğu için acil monitöre ihtiyacım var insanlar renginin soluk olduğunu ve valo cs çok oynanıyosa alın diyordu ben cs oynasamsa şuan fifa, fortnite, gta gibi oyunlarıda oynuyorum şuanki...
  4. Q

Bitfenix Ceto Premium ARGB alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/623556/bitfenix-ceto-argb-mesh-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/?ref=akakce kasa bu benim görünüş olarak çok hoşuma gitti. Bunun 600 watt olan versiyonu var, 3000 TL bu 5000'e yakın benim sisteme 600 olmaz diye düşündüm alınır mı sizce...
  5. Q

Kulaklık öneris(rog strix go 2.4 almayı düşünyorum)acil

teşekkürler yorumlarınız için voidin yapısı pek hoşuma gitmiyor neden bilmiyorum kaba gibi geliyor bana ama barracuda x/e bakacağım başka önerisi olan varsa yazabilir. Onun dışında logitecch g435 veya ikinci el bir g733 alabilirim o nasıl olur
  6. Q

4600 TL'ye kulaklık önerisi

hocam kablosuz olursa daha iyi olur
  7. Q

4600 TL'ye kulaklık önerisi

Başlıkta yazdığı gibi kulaklıkalmak istiyorum 4.600 TL bandında oyun oynamak için alıyorum(PC). Genellikle Valorant, Fortnite, FC24 oynuyorum ve Witcher 3 Assassin's Creed gibi oyunlara başlayacağım.
  8. Q

neden tavsiye etmiyorsunuz
  9. Q

Yardım Asus ROG Strix GO 2.4 Alınır mı ?

şu ayda alınır mı kulaklık almak istiyorum ve strix go 2.4ü gördüm güzel gibi sadece oyun oynayıp video izlerim
  10. Q

Çözüldü✓ Temu minimum sipariş miktarı

işe yarıyor mu o şekilde gerçekten
  11. Q

başlıkta yazdığı gibi asus rog strix go 2.4 kulaklığını almak istiyorum 4.600 tl bandında oyun oynamak için alıyorum(pc). Bunun dışında bu fiyatlarda ama daha pahalı olmasın önerisi olan var mı veya kullanan var ise nasıl kulaklık. Genellikle valorant, fortnite, fc24 oynuyorum ve witcher 3...
Geri