Arama sonuçları: *

1. capsızabidin

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

yok la ameliyattan sonra bol bol kolejen içeren (kelle paça gibi, kemikli et ve ilik) gibi yiyecekler tüketip bacak antrenmanları yaparsan 1 yıla sapasağlam olursun
  2. capsızabidin

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

çikin paran varsa yaptırılır iyi bir yerde yaptırdıktan sonra da bir riski dezavantajı olmaz bence ama ameliyattan sonra bir süre normal haline dönemezsin ve bacaklarını geliştirmen gerekecek
  3. capsızabidin

Zenginler neden zengin

4 türlü zengin vardır bence 1- atadan zengin yani soyu sopu paralı gıcır adamlar var dolayısıyla onlarda zengin oluyor 2- tabiri caizse köpek gibi çalışıp tutumlu olup kafayı işle güçle bozup hayatlarının belli bir döneminde (belki 10 belki 20 yıl) son derece sosyallikten aşktan meşkten ve aile...
  4. capsızabidin

Kredi kartı tavsiyesi

Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek mecburiyetinde kalınca paranı idareli kullan gibi sözlerle karşılaşıyorum canım sıkılıyo o yüzden yıllık aidatı olmayan iyi bir kredi kartı...
  5. capsızabidin

35-40k bandında sistem tavsiyesi

35-40k bandında sistem arıyorum bilgili olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  6. capsızabidin

Ehliyet yazılı sınavıma 7 gün kaldı neredeyse hiç çalışmadım

4 ana konu var ilk yardım-trafik ve çevre-trafikte adap ve motor bunlardan sadece ilk yardımı youtubeden video izleyerek ve internetten test çözerek çalıştım grup dersleri de 3-4 gün önce bitti ve sınava 7 gün var şimdi trafik ve çevre konusunu çalışıcam ancak çok uzun ve karmaşık youtube de...
  7. capsızabidin

Yüzümde ki sivilceleri hastaneye gitmeden nasıl geçirebilirim

özellikle jawlinelarım da ve yüzümün belli yerlerinde sivilceler ve ufak tefek siyah noktalar var bunları hastaneye gitmeyip sivilce hapı kullanmadan evde kendim nasıl geçirebilirim yüzüm tertemiz olsun istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  8. capsızabidin

Dizim kayacakmıs gibi oluyor

eski hocam 2 oğlunu da ameliyat ettirdiğini ve sorunun hallolduğunu söyledi yani hayatım boyunca dizim kayacak tedirginliğiyle mi yaşıcam anlamadım
  9. capsızabidin

Dizim kayacakmıs gibi oluyor

1 ay önce bir kaç kere halı saha yaptım ondan sonra dizim de bir sorun meydana geldi yürürken falan dizim boşa çıkıyor kayacakmış gibi oluyor bir anda güç kaybı oluyor çevremdekiler çapraz bağın kopmuş falan diyorlar ama gene buraya da sorayım dedim sizce sebebi nedir ve diyelim ki çapraz...
  10. capsızabidin

0850'li numaralardan nasıl kurtuluruz

benim pederi günde 4-5 kere 0850'li numaralar arıyor internet vb. saçma sapan şeylerden dolandırıcı anlayacağınız artık adama gına geldi bu aramalardan kurtulmanın bir yolu yok mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  11. capsızabidin

Tofaşa yapacağım masraf ne kadar tutar?

mutlaka tutmaz ama bir aralığı olmalı öyle değil mi? Şundan aşağı tutmaz max bu kadar tutar vb. 1733167914 haklısın ancak o kadar bütçem yok 1733167972 zevkten değil cebimde ki para tofaş almaya yeter ve en azından tofaşta olsa kullanacağım araba az biraz can alıcı olsun istiyorum dede arabası...
  12. capsızabidin

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

popeyeste çalış agam şartları çok iyi asgari ücret artı sigorta yaşını sorun etme 17 yasında da sigorta yapılabiliyor günde 8 saat çalışıyorsun bunun yarım saati yemek molası 10 dakika da ayriyeten sigara molası var aslında toplamda 7 saat 20 dakika çalışıp 40 dakika mola yapıyorsun hemde diğer...
  13. capsızabidin

Tofaşa yapacağım masraf ne kadar tutar?

-konya egzoz -boya parlatma -6 kollu çelik jant -klasik tofaş direksiyon simidi ve vites topuzu -basma işlemi -ve motoru biraz güçlendirmek istiyorum tahmini ne kadar tutar
  14. capsızabidin

Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

3 yıl sonra ki yeni market kasiyerimiz vatana millete hayırlı olsun
  15. capsızabidin

Çevremden aşırı etkileniyorum

Gardaşım evvela şunu aklına sok belli ki yaşın biraz küçük ve yapın gereği de biraz fazla düşünceli naif ve kırılgansın önce şunu anla bu dünya da seni senden daha fazla sevebilecek kimse olamaz önce kendini sev şükretmeyi bil fiziksel özelliklerinden nefret edecek gibi olursan ayna karşısına...
  16. capsızabidin

Cips Dövmesi Nerden Bulabilllirim ?

gonyalıyım goca usta kfjgh
  17. capsızabidin

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

şimdi ne desem nasıl desem yani hacım kadından üstün olduğun için ondan daha az haklara sahipsin ya zaten, 5 yaşında bir çocukla koşu yarışı yapmak gibi sen zaten ondan üstünsün de o küçük olduğu için bilerekten yeniliyorsun gibi yani yanlış anlamayın herkesin fikrine saygım var ama noluyonuz...
  18. capsızabidin

Annem sigara icmemden şüpheleniyor

içmiyosan mesele yok sabaha kadar şüphelensin
  19. capsızabidin

Cips Dövmesi Nerden Bulabilllirim ?

2015'de kaldın zaar, onlar kaldırılalı ne vakit oldu
Top Bottom