Arama sonuçları: *

1. K

E-SPORCU için 5000-6000 ₺ bütçeli sistem önerisi

https://www.itopya.com/vok-gamehero-msi-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-4gb-intel-i3-9100f-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ https://www.itopya.com/eastergamers-carry-asus-tuf-gtx-1650-super-oc-4gb-intel-i3-10100-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ 2 si arasındaydım.
  2. K

Öneri Arkadaşlar hangi mouseyi almalıyım ?

zowie ec1-b diyebilirim direkt. Ama diğer modelleri de güzel inceleyip zowie alabilirsin.
  3. K

E-SPORCU için 5000-6000 ₺ bütçeli sistem önerisi

Esporda iyi yerlere gelebiliceğimi düşünüyorum. Valorant oynuyorum. Performans bir kasa istiyorum. Diğer forumlarda da çok arada kaldım. Kendim konu açmak istedim. Bütçe 5k-6k arası. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. K

Yardım RAMPAGE BRIGHT

RAMPAGE BRIGHT Beyler monitörün linkini bıraktım. Siz de inceleyin ve fikirlerinizi yoruma yazın.
  5. K

Klavye Makro

Örneğin CS:GO oynuyorum ve bind'e atamadan (kısayol oluşturmadan) silah satın almak istiyorum. Bunlar için herhangi ek bir klavye var mıdır ? Klavye makrosu tarzı ?
  6. K

Yardım 144 HZ CURVED MONİTÖR

Ürünün videosu youtube'da incelenmiş İNCELEME. Bence alabilirsin fiyatı gayet uygun bir oyuncu monitörü tasarımı da hoş.
  7. K

Yardım Anakart Seçimi

Orta düzey bir PC toplayacağım. Fiyatları neredeyse birbirine yakın olan 2 anakart arasında kaldım. 1-)B450M- Gaming 2-)B450M- S2H Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Aralarında çok büyük bir fark var mıdır?
  8. K

ÜRÜN'Ü ARAŞTIRDIM VE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMİYOR. ALMAKTAN VAZGEÇTİM ALMAK İSTEYEN DE ÖNERİM ALMAMASIDIR. KONU KİLİT
  9. K

Hepinize iyi günler. Uzun zamandır takip ettiğim bir monitör vardı ama bir türlü almaya cesaret edemedim. Fiyatı kendi rakiplerine göre aşırı ucuz olan bir ürün. 144 hz bir yana özellikle curved olması beni düşünmeye itti. Ürünü sizin de incelemeniz için linkini aşağıya bırakacağım.(Yasak ise...
  10. K

CBOX 144 HZ 1MS Monitör (Fiyat/Performans)

Hepinize iyi günler. Uzun zamandır takip ettiğim bir monitör vardı ama bir türlü almaya cesaret edemedim. Fiyatı kendi rakiplerine göre aşırı ucuz olan bir ürün. 144 hz bir yana özellikle curved olması beni düşünmeye itti. Ürünü sizin de incelemeniz için linkini aşağıya bırakacağım.(Yasak ise...
Top Bottom