Arama sonuçları: *

1. R

Rainy 75 vs Keychron q1

Başka klavyem yok yeni klavye almadan yollayamam maalesef
  2. R

Rainy 75 vs Keychron q1

Aldığımdam beri kopma sorunu yaşıyorum. RGB kafasına göre değişiyor. Knob bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Kasayıda pek beğenmedim zaten m1w ne kadar güzelken boka çevirmişler değiştirmeseler olmazdı sanki.
  3. R

Rainy 75 vs Keychron q1

Arkadaşlar şuan monsgeek m1 v5 kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Başlıkta belirttiğim iki klavyeden birine geçmek istiyorum sizce hangisini almalıyım ?
  4. R

Bu üç klavyeden hangisini tercih etmeliyim ? KLAVYE ALINDI 👍

Hocam merhaba ben bu siteden klavye alacağım da gümrükten geçmesi için nereye ne yazmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?
  5. R

Akko Vs Madlions Vs Glorious Hangisi Alınmalı?

gmmk pro veya gmmk 3 pro almayı düşünüyordum hocam önermiyor musunuz yani :(((((((
  6. R

Akko Vs Madlions Vs Glorious Hangisi Alınmalı?

Neden glorious pek önerilmiyor hocam ?
  7. R

Akko Monsgeek M1 V5 Alanlar Ne Yaptı

Şeffaf switch hissiyatı nasıl hocam ?
  8. R

Bu klavye neden bu kadar pahalı ?

Hocam full aluminyum klavye aldım zaten bunun yarı fiyatına monsgeek m1. Ama bunun rengi hoşuma gitti diye bunuda alacaktımda fiyat gercekten çok şişirilmiş garip.
  9. R

Bu klavye neden bu kadar pahalı ?

https://www.itopya.com/glorious-gmmk-pro-barebones-75-beyaz-kablolu-gaming-klavye_u26568?srsltid=AfmBOoqwWU4oF2QeSelaTuVQ-Wr-Prc9SeHdOpgMrafvzb6-IRjVCaex Arkadaşlar bu klavyede switch keycaps olmamasına rağmen ve kablosuz özelliği bile olmamasına rağmen neden bu kadar pahalı ? şeklini...
  10. R

Akko Monsgeek M1 V5 Alanlar Ne Yaptı

Firmware nasıl güncelldiniz hocam ? 1740744777 Numpadin monitörden pahalı :D
  11. R

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Hocam sadece kasa metal kalitesi olarak düşünürsek m1 lermi daha kaliteli yoksa rainy75 ler mi bilginiz var mı ?
  12. R

I9 13900KF sistemi fiyatı ne kadar olmalı?

Hocam biraz alakasız ama chakram mouseden memnun musunuz acaba ?
  13. R

Hiç farketmez hocam önerin siz lütfen :)
  14. R

Beyler bana m1 için temudan premium keycaps önerebilir misiniz ?
  15. R

Bize 200 geri ödeme gelmedi size kıyak geçmişler :D
  16. R

Valla yeni girdim bu custom klavye işine pişmanım gümrük kısıtlamasından önce girmediğim için.
  17. R

abi wraitten hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum şu gümrük kısıtlaması olmasa asla TR içi klavye almam zaten. İndirim yapmalarına kızmadım zaten hep böyle yapıyorlar ondan gıcık kaptım az.
  18. R

bu gaming gen niye kampanya varken fiyatları yükseltiyor kampanya bitince düşürüyor. Birdaha daha pahalı olsa bile başka siteden alacağım sinir ettiler iyice hep böyle.
  19. R

Tamam teşekkür ediyorum sahte değildir inşallah :D
  20. R

graywood v4 switch kullanan var mı beyler temuda 50'lisini 250 TL'ye buldun alıınır mı ?
Geri