Arama sonuçları: *

• Users: Efe.E
  • Order by date
  1. Efe.E

Yalnızlıktan Akıl Sağlığımı Kaybettim

Bende yalnız hissediyorum ve karamsarım. Yks benim bu sene nası başa cıkıcam derslermde kotu
  2. Efe.E

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

BI model onerebilir misin mesela. Butce sinirsiz. Rtx4060 i7 12700 besleyecek bi psu. 750 850 wat olabilir.
  3. Efe.E

Bomb has been defused counter terrorist win 1731062168 Psu öneriniz var mi? Şuankinin garantisi var değisirler ama bu markayi kullanmam. Yeni alicam
  4. Efe.E

Evde topraklama var yani priz topraklama priz. Ev ise 20 30 yillik bir bina. Bazen baska cihazlarin fişini takarken de kivilcim cikiyor.
  5. Efe.E

Sokerken zarar verir miyim. Montajini da ben yapmamistim kurulu gelmisti
  6. Efe.E

5 yil garantisi vardi. Nasil gondericem belge mi lazim 1730993695 Bazen prizden de kivilcim cikiyor acaba psu yuzunden mi
  7. Efe.E

Satin aldigim yere mi yazmam gerek ?
  8. Efe.E

Yeni psu aldim yada degisim yaptim diyelim montaji icin nereye goturmeliyim? Sokmeyi de bilmiyorum zaten. Birde psu ne onerirsiniz ?
  9. Efe.E

Merhaba, bu sorunu 1 gun once kesfettim, gecen bilgisayarimin fislerini tamamen cikarttim odami falan temizledim. Sonrasinda fisleri tekrar prize taktigim zaman kivilcim ciktigini fark ettim. Sonra hemen PSU'yu OFF konuma konuma getirip fisleri prizden cikartip tekrar taktim, ardindan tekrar...
  10. Efe.E

Steam indiremiyorum !!

Lutfen yardim edin. Steam sildim ve tekrar indirmek istiyorum ama olmuyor ne yapmam lazim ?
  11. Efe.E

GTA 5 DROP SORUNU???

Gta5 in oyun motorundan kaynakli fps dususleri. Gta5 en net ortalama 82 fps de hic donmadan oynayabilirsin fps cok olunca takilma oluyor gta5 de. fps i 80e 100e falan sabitleemyi dene. Yada grafikleri max yap fulle cok fps almamaya calis. ben oyle cozdum.
  12. Efe.E

60.000 TL sistem için 4080S mi yoksa 4070Ti S mi?

Guzel secim, bence sistem alinir. kran karti olarak da 4080 S
  13. Efe.E

60.000 TL sistem için 4080S mi yoksa 4070Ti S mi?

Sogutucu modelin ne kadar
  14. Efe.E

GIGABYTE rtx4060 sistemde rdr2 fps degerleri normal mi?

Tamamdir bakcam simdi sagol.
  15. Efe.E

1730458469 Kaziklanmadim demedim ki. keske de demiyorum ztn arastirmaya usendigim icin direkt ortalama fln ne varsa sepete ekledim iste. pcm olsun yeter. Kafa yoramam
  16. Efe.E

Ben keske demiyorum onemli degil. pc m olsun yeter ztn monitorum 60hz. 1730458186 he belki monitor de alirim monitor hangi markanin iyi ?
  17. Efe.E

cevapladigin icin sagol. Cok kurcalamamadim babam pc alalim dedi bana, bende 2 dk sepete ekledim aldim bi ortalama pc. Dediginiz dogrudur 2 kat daha fazla fps veren pc geliyodur hic bakmadim ama onemli degil. suanki degerler normal olsun.
  18. Efe.E

Bence gayet yuksek.
  19. Efe.E

Hayir sadece yazdigim parcalar dahil. 1730452525 Onemli degil benim icin 4060 yeter diger bilesenleri yuksek aldim. Rdr de bu sistem icin fps degerelri normal olsun yeter
  20. Efe.E

Sistem 50k yaklasik.
Geri