Arama sonuçları: *

1. M

5700 tl civarı kablolu / kablosuz klavye önerisi

Merhabalar. 164 dolar kadar bir param var kenarda biriktirdiğim. Bu parayla bir klavye almak istiyorum. Aklımda Razer BlackWidow V4 yellow switch*** vardı ancak Türkiye'de sadece green switch satılıyor ( yellow switch olanı pro diye pazarlamışlar ve kendi sitesinde yellow switche göre daha...
  2. M

Laptop'dan Masaüstüne geçiyorum klavye önerisi lazım

Laptop'dan masaüstü bilgisayara geçiceğim için klavyeye ihtiyacım var. İlk toplama bilgisayarım olucağı için bütçemi zorlamaktan çekinmiyorum bu yüzden bilindik markalardan bir klavye almak istiyorum. Bütçemi 8 bin liraya kadar zorlayabilirim. Oyun oynamak için kullanıcağım. Oynadığım türler...
  3. M

Hava soğutma önerisi lazım

Kasa topluyorum ve işlemi olarak Ryzen 7 7800x3d alıyorum. Bana f/p bir soğutucu lazım. Bütün kasas için bütçem 60 bin lira ancak 50.800tlsini kullandım kabul ediyorum. İşlemci ram anakart ve ekran kartını seçtim geriye diğer ürünler kaldı. Ne kadar ucuza gelirse (soğutma performansını...
  4. M

Çözüldü✓ 60.000 TL civarında bir sistem topluyorum

özelden mesaj attım bakar mısın?
  5. M

instagramı özelden veriyorum başka yerde paylaşmayınız.
  6. M

önerileriniz için teşekkür ederim. Forumlarla pek aram yok o yüzden bu akşamlık daha fazla devam edemiyeceğim. Şu anlık "kaiberdono" adlı kullanıcının topladığı bilgisayar üzerinden gidicem. Ek bir tavsiyeniz olursa aşağıya steam adresimi bırakıyorum oradan ulaşabilirsiniz...
  7. M

Kasa olarak sanırsam sizinkinden devam edicem. Kasanın daha fazla havalandırma için açıklığı var çünkü. 1730313230 73 bin çok fazla ayrıca sıvı soğutma var. Emeklerin için teşekkür ederim ancak üst tarafta bir tane sistemi beğenmiştim "kaiberdono" adlı kullanıcının paylaştığı. Bu sistemden...
  8. M

bunu yeni gördüm. Anladım tamamdır 1730312947 Tamamdır buradaki konu bitsin tekrardan ihtiyacım olursa yazarım
  9. M

yazdım derken? tavsiye ettiğin kasayı mı yani? (kafa karıştı sry)
  10. M

yine sıkıntım yok kısmı yanlış anlaşılmasın 60k üstü zorlar
  11. M

Ya fiyat konusunda pek bir sıkıntım yok, aile evindeyim ve işe yeni başladım. Gelen para boş boş duruyor (yatırıma gidiyor daha doğrusu). Çocukluk hayalim olan bilgisayarı topluyorum şu anda, o yüzden çok da uçmamak kaydı ile bir pc toplamaya çalışıyorum..
  12. M

yalnız öneren kişi yeni cpu çıktığımda upgrade etmemi söylemişti. Kalıcı değil yani o (tabii 2 kere para vermek gibi bir durum söz konusu)
  13. M

o zaman tamamdır onu da eklersem fiyat 55k'dan 57 bandına çıkıyor 1730312189 phantom spirit'in soğutma borusu (artık teknik adı neyse) daha fazla daha iyi olabilir dediğin gibi. Not aldım araştırır bakarım
  14. M

hazıra da okeyim ancak kasım indirimlerini beklemeyi zaten planlıyorum
  15. M

1x 32 olduğundan güvenemedim açıkcası, eğer dersen ki "alakası bile yok rahat ol" o zaman tamamdır :)
  16. M

55 bin lira ediyor. Yalnız ben buradan ram'i çıkarttım daha yüksek performanslı bir ram'i tercih etmek istiyorum (2x 16 veya 4x8 gibi de olabilir) 1730311863 Bu kasa'nın soğutma performansı daha mı iyi? eğer değilse dediğim gibi estetik kaygım çok yok.
  17. M

Monitörüm Samsung Oddysey g3. Bu mönitörde sıkıntı yapmaz değil mi? (belki değiştiririm sistem beklediğimden iyi oldu monitörü de upgrade edebilirim ama yine de sorayim) 1730310836 monitörüm ile uyumlu çalışır mı? Samsung Oddysey G3 kullanıyorum (belki upgrade ederim monitörü dizdiğin sistem ile)
  18. M

Öneriler için teşekkür ederim, her kafadan ayrı ses çıkmaması açısından bu gönderide eksik veya fazla bulduğunuz yerleri düzeltebilir misiniz?
Geri