Arama sonuçları: *

1. R

Rtx 3080 Tİ benchmark normal mi ? Bana bir sorun var gibi geldi ):

Arkadaşlar skoru ekledim bana bir terslik var gibi geldi emin değilim bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
  2. R

Kasa Soğutma Konusunda Yardıma İhtiyacım Var!

Arkadaşlar az önceki konudan farklı olaraktan kullandığım kasa Gamepower Mythril eskiden önü açık ve kapalı kasalar arasıda yeteri kadar bilgi birikimim olmadığı için bu kasayı almıştım ekran kartımı soğutma konusunda problem yaşıyorum. Rtx 3080Ti kullanıyorum ve biraz ısınıyor bidliğim...
  3. R

Acil Tavsiyenize İhtiyacım Var!

2 nizinde önerisi 5700 üzerine olmuş sorunsuz şekilde besleyeceğini düşünüyorsunuz sanırım not ettim. Ayrıca sormak istiyorum soket değişimi yapmadan ryzen 9 5900x uyumlu olur mu ? 1732799304 DDR 5 ile DDR 4 arasında çok fark var mı 2 nizde işlemciden kısıp DDR 5 geçmemi öneriyorsunuz buna...
  4. R

Evet işlemcim biraz komedi gibi kalıyor :D
  5. R

Arkadaşlar sistemim Rtx 3080ti 12gb İşlemcim Ryzen 5 1600 ram 8 gb 3200 + 16 gb 3200 mhz =24 Monitör 2k 32inc Ana kart Gigabyte B450m S2h 750Watt Gold 80 Evet sistemim biraz karışık parçalardan oluşuyor yavaş yavaş yükseltmeye çalıştığım için böyle. Ekran kartımı işlemcim hiç bir şekilde...
  6. R

Kasanin fanlarini takamiyorum

Ana kartının sol yada sağ altındaki anakarattan ana karta değişiyor, 3 pinli girişe takman gerekiyor. Yanlış takman çok zor zaten pin giriş ve bırakılan boşluk aynı görünce anlarsın.
  7. R

Kasanin fanlarini takamiyorum

O zaman ana kart üzerinden bağlantı sağlaması gerekiyor 3 pin girişi var.
  8. R

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

Bu senden ziyade girdiğin sitelerin sunucularından ne kadar veri çekebileceğine de bağlıdır. Mesela steam veya epic den indirme yaparsan ne kadar verim alabildiğini speedtest e kıyasla daha rahat öğrenebilirsin. İnternetten bir şey indireceğin zamanda maksimum verim için Internet Download...
  9. R

Cpu ve Gpu verimli çalışmıyor. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

Rtx 3080 Ti için önerebileceğiniz işlemciler neler. Amd olması gerekiyor çünkü ana kartım B450m, ancak işlemci için fiyat sınırlandırması yok, yeterki uyumlu ve güzel çalışacak bir öneride bulunun
  10. R

Arkadaşlar öncelikle çevaplarınızı için çok teşekkür ederim sorun anladığım kadarıyla işlemciyle alakalı ancak gerçekten anlamadığım bir nokta var. Darboğaz olması için ekran kartı örnek veriyorum %25 %35 arası çalışırken işlemcinin %80 %90 gibi oranlarda çalışması gerekmezmiydi. İşlemci kendini...
  11. R

Gigabyte b450m RTX 3080 Tİ 12GB Ryzen 5 1600 2x DD4 3200 Mhz 8gb Kingston Psu 650 watt Aryond A32 V1.3 165 Hz 2k monitör Sistemim bu soğutma stok soğutucular henüz güzel bir soğutucu alamadım. SORUN: Arkadaşlar oyunlarda sistem kendini tamamen kullanmıyor ve bu yüzden düşük fps problemi...
Geri