Arama sonuçları: *

1. S

Pubg tab a basınca fps düşmesi,

asus tuf gaming 7900xtx ekran kartı kullanıyorum. pubg battlegrounds oynarken loot yapmak için tab a bastığımda fps 1-10 arasına düşüyor bazen yapmıyor ama %90 yapıyor 1-10 arasına düşüyor ardından geri yükseliyor bazen yükselmiyor bilgisayar çok takılıyor sadece pubg de böyle bir sorunum var...
  2. S

İşlemci çok ısınıyor

Merhabalar; Asus tuf gaming 7900xtx ve 14900k olan bir sistem topladım Dün kurdum ve bugün test ettim Kendim harici pompa ve 360mm radyatör ile sıvı soğutma yaptım Lakin işlemci pubg oyununda 80 90’derecelerde seyrediyor Normal mi acaba Neden bu kadar ısınıyor Sebepleri neler olabilir Sistem...
  3. S

Uyumlu Anakart Seçimi

Merhaba forum üyeleri Öncelikle herkese hayırlı bayramlar Sistem bileşenleri: İntel 14900k asus tuf 7900xtx asus rog thor 1000w samsung 990 pro m2 kingston 32 gb (6400mhz-6800mhz) ram İçin aşağıdaki anakartlar arasında hangisi daha performanslı olarak kullanılabilir. Alternatif olarak başka...
  4. S

Ekran kartın’a işlemci tavsiyesi

Evet biliyorum lakin amd sevmiyorum hakkımı 14700k’dan kullanacağım 14900k çok sorunlu görünüyor 14700k ideal gibi duruyor İntel’in Yeni işlemcileri de çok sağlıklı değil sanki
  5. S

Ekran kartın’a işlemci tavsiyesi

Merhabalar. Asus Tuf Gaming 7900xtx ekran kartı aldım Bu kartı besleyecek işlemciler hangileridir? Aklımda 14700k var Tavsiyeleriniz Nelerdir? Tercihen intel işlemciler
Geri