Arama sonuçları: *

1. E

Vodafone da faturamı son ödeme tarihinden 1 hafta sonra ödersem ne olur

Telefon almıştım sıkıntı olurmu
  2. E

Vodafone da faturamı son ödeme tarihinden 1 hafta sonra ödersem ne olur

7 bin TL fatura geldi hesapladım son ödeme tarihinden 1 hafta sonra odeyebiliyorum sıkıntı yaşarmiyim
  3. E

Rtx 5070 den görüntü gelmiyor galiba

Hayır yanmıyor
  4. E

Eskisi yokki hocam incehesaptan montaj li aldım ekran kartsız
  5. E

Biosu guncellememe bile fırsat olmuyor yani MSI logosu geldiği anda monitör kapanıyor önceden Windowsa kadar açıyorduda şimdi hiç olmuyor
  6. E

Arkadaşlar günaydın ben 3-4 ay önce apu sistem aldım incehesaptan işlemcimde dahili grafik birimi yok diye ekran kartı almam gerekliydi Sistem; AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek MSI PRO B650M-B MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast RGB KF560C36BBE2A-16TR...
  7. E

Arkadaşlar ekran kartım kasaya sığmazsa neler yapabilirim

MSI mag forge 100m kasam var ve takacağım ekran kartı MSI rtx 5070 gaming Trio ekran kartım 8 mm kadar uzun yinede sigarmi yoksa MSI kasa ölçü bilgilerini tam sınırdami veriyor
  8. E

Arkadaşlar selam rtx 5070 alacağım power supplayim yeterlimi

Maalesefki sistemi topladım Erkan kartını normalde 4060 alacaktım ama 5070 beni aşırı cezbetti çok riskli olurmu Erkan kartına anakarta mi zarar verir yoksa power supplay mi zarar görür
  9. E

Arkadaşlar selam rtx 5070 alacağım power supplayim yeterlimi

Arkadaşlar şuan rtx 5070 alıyorum fakat aklıma takıldı power supplayim yeterlimi acaba diye sorayım dedim AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek MSI PRO B650M-B MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast RGB KF560C36BBE2A-16TR 16GB (1x16) DDR5 6000Mhz CL36 Siyah...
  10. E

Arkadaşlar sorumluluk sınavında yardımcı oluyorlarmi veya sorular basitmi

Arkadaşlar 9.sinifta Anadolu lisesinden meseme kayıt oldum ve 10.sinif olarak geçtim şuan 11. Sınıfım Anadolu lisesinde görmediğim dersler olduğu için 9.sinifi sorumlu olarak geçtim haftaya sınavlar başlıyor ben ne çalışacağımi bilmiyorum sinavdayken yardımcı olurlar mı çünkü sınavı geçemezsem...
  11. E

Yayıncı ve e-spor kulaklık önerisi

Razer barracuda nasıl sence
  12. E

Yayıncı ve e-spor kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim çok kararsızım hyperx cloud 3 kulaklığın incelemesine baktığımda çoğu kanal övüyor fakat bı adam kulaklığı fazlasıyla gömdü yok mikrofon yok ses diye kafamı karıştırdı bende hangisini almalıyım diye size sorayım dedim rengi beyaz olursa...
  13. E

5070 ve ryzen 5 7500 f işlemci kaç watt tüketir

Monitör 1080 p destekli ama 2 k ya alırsam oyunlarda 2 k performansi olurmu
  14. E

5070 ve ryzen 5 7500 f işlemci kaç watt tüketir

5070 almayı düşünüyorum ryzen 5 7500f işlemcim var ve 650 watt bronze sertifikali PSU var 2-3 yıl boyunca yükseltme yapmayı düşünmüyorum sizce yeterlimi yeterli değilse fp AMD ekran karti önerir misiniz çünkü çok pahalı tutmayip ilerde 5070 ve PSU alabileyim
  15. E

Mouse alırken kararsız kaldım

Palm hocam ben şöyle düşündüm aslında valorant csgo da falan attack shark i kullanırım hikayeli oyunlar oynayacağım zaman ise razeri 1736799826 Sensör nasıl geri yani
  16. E

Bende ciddi cevap veriyorum 100 bin TL mouse öner mantikliysa alicam söz
  17. E

100 bin tl
  18. E

Sadece ikisinden birini tercih edicem hocam ikisinide almayı düşündüm de gereksiz masraf olurmu acaba
  19. E

Arkadaşlar selam razer deathadder V3 pro almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda attack shark x3 pro superlight karşıma çıktı araştırayım dedim 8000 hz ymis razer 1000 hz sizce secimi hangisi yapmalıyım oyun oynamak için daha çok FPS oyunu oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum
Geri