Arama sonuçları: *

1. Rtx 4070 süper

Comment by 'dnzakts' on the classified ad 'Rtx 4070 süper'

hala satılık mı?
  2. Palit RTX 4070 Dual

Question by '{name}' in classified ad 'Palit RTX 4070 Dual'

Hala satılıksa ben almak isterim fakat nasıl güveneceğim nasıl yapacağız alışverişi
  3. D

Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum bunun için tavsiyeye ihtiyacım var?

Rica etsem link olarak öneri atar mısınız? 1733913007 Hocam rica etsem link olarka öneri atar mısınız?
  4. D

Estafurullah ilginiz için teşekkür ederim.
  5. D

Teşekkür ederim 1733782026 Anakart ve ssd yükseltmek mantıklı geliyor öneriniz var mı hocam geri kalan sistem parçalarını yeni anakarta uyacak şekilde 1733782129 Hocam baktım dediğinize fakat intel uyumlu çıkıyor bendeki işlemci malum amd
  6. D

Böyle gördüysen eğer ssd alsam hafıza yükseltsem yeter gibi geldi ama benim burda istediğim şey mesela anakart değiştirsen veya ssd değiştirsen daha iyi olur veya ekran kartı değişikliği ile daha iyi durumda olursun gibi veya dar boğaz varsa sizlerden yardım alarak doğru hamleyi yapmak isterim...
  7. D

ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart AMD Ryzen 5 5600x işlemci GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB 16GB RAM 500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?
  8. D

Bilgisayarda video,yayın izlerken görüntüde anlık takılmalar donmalar oluyor

Bilgisayarda video, yayın izlerken görüntüde anlık takılmalar, kasmalar, donmalar oluyor çözümü nasıldır? Asus Prıme A520M anakart AMD Ryzen 5 5600x GeForce RTX 4060 8GB 16GB RAM 500GB M.2 SSD
Geri