Arama sonuçları: *

1. T

Laptop Termal Macun değişimini kendim yapabilir miyim?

Laptopum excalibur ama İstanbul'a kargolamam lazım o da haftalar alan bir süreç. Videolar izledim zor gözükmüyor acaba ne önerirsiniz macun için
  2. T

Laptop Termal Macun değişimini kendim yapabilir miyim?

Laptopum 3 yıllık termal macun değişimi yapmadım hiç. dükkanlar 1500 lira fiyat istiyor değişim için. Tek başıma evde değişimi yapabilir miyim? ve önereceğiniz termal macun var mıdır? piyasayı bilmiyorum 500-600 lira gibi düşündüm ama bütçeyi az daha arttırabilirim eğer fiyatına değer diyorsanız.
  3. T

🔥İndirim Huwei Matepad SE 11 4GB 128GB 🔥4.799₺

Sadece ders için 4GB ram 2-3 yıl için yeterli olur mu? Kasma sorunu yaşamadan kullanmak istiyorum
  4. T

Yardım Sony Playstation 5 Pulse Satıcı güvenilir mi?

teknosada normalde 5400 lira gibi bir fiyata satılıyor ama hepsiburada'da daha ucuza buldum...
  5. T

Windows 11'i Yeni ssd'ye taşımak

Arkadaşlar merhaba Windows 11 orijinal kullanıyorum ve yeni ssd aldım. windowsu yeni ssd'ye kurmak için ne yapmam lazım? internette iki şey gördüm birisi klasik flash takıp format at diyor ancak bu fazla uğraştırıcı kolay bir şekilde yolu yok mu? ikinci yol da bütün dosyaları kopyalayıp yeni...
  6. T

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 1TB SSD - 1889₺ Amazon

Aynı markanın 500gb SSD kullanıyorum 2 yıldır ve sağlığı %71. Uzun ömürlü olmayan bir SSD alacak arkadaşlara şimdiden söyleyeyim
  7. T

M2 SSD önerisi G770 excalibur

İki yıldır Casepr Excalibur g770 kullanıyorum https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-12-nesil-core-i5-12450h-8gb-500gb-ssd-15-6inc-gtx1650-4gb-w11.html Bu laptopa ikinci bir SSD almak istiyorum iki tane M2 SSD yuvası olduğundan ikinci bir M2 SSD alacağım 500gb almayı düşünüyorum. Biraz...
  8. T

Çözüldü✓ İkinci ssd'yi takmak performans kaybı yaşatır mi?

Excalibur g770 laptopa ikinci bir SSD almayi düşünüyorum ve birkaç sorum var 1-alacagim ssd'nin şu anki ile farklı olması sorun yaratır mı? 2-alacagim ssd'ye herhangi bir sistem dosyası ya da başka bir şey kurmam lazım mi yoksa takınca direkt kullanabilir miyim? 3-yeni bir disk olacağı için...
Geri