İlk olarak sorunun kaynağını tespit etmeniz daha doğru olacaktır. Sunucu interneti, yetersiz kaynak sorunu veya işletim sistemi hataları gibi sorunları olabilir.
ngrok sitesine kayıt olun. https://ngrok.com/download/ buradan işletim sisteminiz için ngrok uygulmasını indirin ve kurun.
Kayıt sonrası oluşturduğunuz auth tokeni uygulamayı açıp girin.
ngrok config add-authtoken
Minecraft portu varsayılan olarak tcp 25565'dir.
ngrok tcp 25565
Uygulamada...
Sitede vergi numarası ve BTK tarafından belirtilen ve hosting sitelerinde olması gereken bilgiler bulunmuyor. Satın almadan önce bu bilgileri sorup almanız daha iyi olacaktır.
.vmx dosyası düzenlenmesi gerekiyor ancak bu genelde ekran kartını regedit üzerinden manipüle edebilmeniz içindir. Fiziksel sunucuya bağlı olan ekran kartı olsa bile pci passthrough şeklinde sanal sunucuya tanımlanmaz ise performans alamazsınız.
Alan adını aldığınız firmada dns yönetim desteği yok ise Cloudflare hesabı açıp ns adreslerini yönlendirin. Sonrasında a kaydı ile proxy kapalı olarak ip adresine yönlendirme yaparsanız sorunsuz bağlanabilirsiniz. SRV kaydı ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Temanın hangi eklenti ile yapıldığını öğrenmelisiniz. Elemantör veya Bakery ise admin panelinden düzenleyebilirsiniz. Saf php dosyası ile tema hazırlanmış ise tema dosyalarından düzenleyebilirsiniz.