Arama sonuçları: *

1. Quexelops

Ajazz AK820 Pro'da makro yapmak

Ajazz AK820 Pro'da makro nasıl yapılıyor? macro managerda kaydedip configuration file da kaydettim ama çalışmıyor
  2. Quexelops

Fps oyunları için mousepad önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fps-oyunlari-icin-mousepad-onerisi.1195145/#post-10753801 daha önce burdan da sormuştum ona da cevap vermişsin aslında ordan eleyerek gitmiştim. hybride dönme sebebin nedir. mousepaddeki kumaş hissiyatı ve elimin takılması gibi sorunlar beni olabildiğince...
  3. Quexelops

zaten bu video ve birkaç araştırma sonucu bu 2sinde karar kıldım çok mu kontrol sorunu yaşarım bundan emin olamadım. Wu Xiang V2'ye daha yakınım.
  4. Quexelops

https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-poron-mousepad?variant=48890219462849 https://wraithesports.com/products/esptiger-pioneer-series-wu-xiang-v2-poron-mousepad mousepad için önerileriniz var mı bu ikisine yakınım şu anda. bu fiyata değer mi, valorant oynuyorum bu mousepadler...
  5. Quexelops

pürüzsüz yüzey kontrolü de kaybetmeyeceğim şekilde hız için ne önerirsin 2 tane falan söyler misin çok seçenek olunca karar vermek zorlaşıyor
  6. Quexelops

Mesela wraith storm serenity ve storm farkı ne ace serisinden bahsediyorum
  7. Quexelops

Pc yi yeni topladım(ryzen 7 9800x işlemci, rtx5700 ekran kartı)150tl lik uyduruk bir mousepadim var tüm ekipmanlarım şu anda ortalama üstü olduğu için mousepadin eksikliğini fark etmeye başladım valorantta 1000dpi 0.40 senseim var çok fazla seçenek olduğundan daha öncesinde de mousepad...
  8. Quexelops

Aoc q27g4zr monitör iyi mi

Umarım öyledir hala kargoya ulaşmadı aradım amazonu sorun oluşmuş yarın öğleden sonra satıcıyla görüşeceklermiş
  9. Quexelops

Aynen bu yüzden tercih ettim umarım sorunsuz ulaşır
  10. Quexelops

Hangi model KTC 27″ H27E6 300Hz mi eğer öyleyse puanı baya düşük bir de bütçemi aşıyor
  11. Quexelops

Ölü piksel ışık sızması vs gibi sorunları yaşamaktan korkuyorum açıkçası onun dışında monitörün özellikleri baya iyi gibi
  12. Quexelops

Teşekkür ederim. Cuma sipariş verdim de henüz elime ulaşmadı
  13. Quexelops

Hoparlörü var. Ama günlük kullanıma uygun şekilde. Profosyonel işler için kullanacaksan yetersiz kalabilir sesi. Ölü pikseller gözüne çok batıyor mu bir de çoğalır deniyor bu bilgi doğru mu
  14. Quexelops

aoc q27g4zr monitör aldım kullanan var mı memnun mu ölü piksel vs gibi sorunlar yaşadınız mı
  15. Quexelops

AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 10999 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

Ben de a q27g4zr aldım. Ölü piksel veya farklı problem yaşayan var mı
  16. Quexelops

Max 5000 TL gamer kulaklık önerisi

İstediklerim: •Uzun saatler kullanacağım için açıtmasın ve terletmesin •Mikrofonu iyi olsun •Kablolu ve kablosuz kullanılabilsin •PlayStation, bilgisayar ve iş toplantılarında kullanıcam. Yani öncelik olarak mikrofon ve oyunlar açısından önemli müzik kalitesi önemli değil
  17. Quexelops

Düşük gecikmeli kulakiçi bluetooth kulaklık

oyun oynarken kullanıcam, ses gecikmesi nasıl
  18. Quexelops

Düşük gecikmeli kulakiçi bluetooth kulaklık

Selam, herkese maks 5000TL, oyun oynarken de ses gecikmesi yaşatmayan, kulakiçi bluetooth kulaklık arıyorum var mı önerisi olan.
  19. Quexelops

Yayıncı mikrofon öneri

fifine a9'u neden önermedin
  20. Quexelops

Yayıncı mikrofon öneri

Hyperx quadcast ile fifine a9 arasında kaldım avantaj/dezavantaj ayrıntılı tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri