Arama sonuçları: *

1. A

Anakart Kasa Montajı

Teşekkür ederim. Peki böyle bir problemin olma sebebi nedir? GameBooster GB-G1956BB FRGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart Satın aldığım parçalar bunlar. Uyumsuzluk mu var? 1730817995 4 ün sağındaki boşluk 4 numaralı boşluk...
  2. A

Anakart Kasa Montajı

https://imgur.com/a/VR3aORJ Benim kasanın 4. ve 5. delikleri arasındaki mesafe anakartın ilgili delikleri arasındaki mesafeden daha fazla. Ekran kartım mATX ve kasa maksimum ATX anakartı destekliyor. Buna göre bir sıkıntı olmaması lazım ama böyle bir durum mevcut. Neyi yanlış yapıyorum?
  3. A

35.000 - 45.000 lira arası sistem önerisi yapabilir misiniz ?

rust için dizdiğini düşünürsek eğer, önerilen sistem gereksinimin üzerinde bir sistem bu, istediğin performansı verir gibi görünüyor. Onun haricinde işlemcinin desteklediği ram hızı 5200Mhz. Bu hızın üstünde bir ram de alabilirsin fakat ramin hızını desteklenen hıza ayarlamanda fayda olur ya da...
  4. A

Arkadaşlar F/P Sistem varmı bu ay önerilerinizi bekliyorum ?

Sistem 22k tuttu. Link atar mısın bir inceleyim.
  5. A

Ben anakartı 3428'e almışım. Şuan incehesapta 3319 TL çok büyük bir fark yok. Bu gece 2799'a düşecekse keşke anakart için bekleseymişim. Ayrıca konudan bağımsız olarak incehesap dün neredeyse çoğu bilgisayar bileşenlerinin fiyatını arttırdı. Bunu nerden biliyorum diye soracak olursanız o siteden...
  6. A

Aslında single core processing power çok daha önemli oluyor. Mesla AutoCad'de neredeyse hiç bir işlem multi-processing yapmıyor (neredeyse). Bu yüzden tek işlemci hızı yüksek işlemciler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda RAM hızının yüksek olması da önemli oluyor. Bunlar haricinde gpu da önemli tabi...
  7. A

RX580 0'ını 3450 TL'ye almışım. 2. el fiyatları ne kadar bilmiyorum. Onun haricinde benim sistemi 16k ya toplanabiliyorsa link atın bir bakayım çünkü uzun süredir yeni bir sistem için araştırma yaptım daha ucuzu yoktu. Ayrıca Türkiye'de yaşayan insanlar olarak takdir edersiniz ki herkesin aynı...
  8. A

Nasıl bir düşünceymiş bu? Anlaşamadığımızı belirttim bunun nesi anormal. 1730483313 2. el alıp riske atmak istemiyorum. Benim ilk başta paylaştığım ddr5 sistemi 15-16k ya bulup paylaşabilirseniz sevinirim.
  9. A

dostum cevap için teşekkürler. Bu sistemin ekran kartı benimkinden daha iyi fakat SSD'sinin hem kapasitesi hem de okuma ve yazma değerleri düşük. RAM hızı 400Mhz yüksek fakat kapasitesi yarı yarıya düşük. Güç kaynağının gücü benimkine kıyasla düşük ve verimlilik değeri belirtilmemiş. Tekrar...
  10. A

Sistemin içinde monitör fiyatı da dahil. Ayrıca verilen sebeplerin niçin benim ihtiyaçlarıma/durumuma uymadığını da anlatıyorum ama yine de anlaşamıyoruz. Yapacak bir şey yok. İyi forumlar.
  11. A

üzerine para eklemem gerekirdi? daha fazlasına ihtiyaç duymuyorum. Daha iyisini tüm güç kullanmadıktan sonra ne yapacağım?
  12. A

arkadaşlar sistemi yorumlarken kendi ihtiyaçlarınıza veya beklentilerinize göre yorumluyorsunuz. Ben sabah akşam pubg csgo gibi oyunlar oynamıyorum. Yeri geldiği zaman CAD yazılımları yeri gelince kodlama ile de uğraşıyorum. Amacım oyun sistemi kurmak olsa daha gelişmiş ekran kartı seçerdim...
  13. A

büyük ihtimalle L3 cache'si 32 MB olduğu içindir, o sonuçları ben de gördüm fakat ben genel olarak oyun sistemi kurmadığım için ekstra çekirdeği tercih ettim.
  14. A

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-7500F-vs-AMD-Ryzen-7-8700G/m2144536vsm2282824
  15. A

benchmark karşılaştırması yaptım, aralarında çok büyük bir fark yok
  16. A

Oynamıyorum bilader o tür oyunlar? Genel olarak işlemci zorlayan (özellikle single core zorlayan) oyunlar oynuyorum. Paradoxun strateji oyunları gibi (eu4, vic3...) Kaldı oynasam bile çok yüksek kalite görüntü aramıyorum normal, düşük orta ayarlarda da oynarım. Bütçeme göre hazırladım sistemi.
  17. A

İşlemci 8 çekirdekli 4.1-5 Ghz arası clock speed'e sahip. 65 tdp düşük enerji harcaması var. Ekran kartı bilerek düşük seviye seçtim çünkü ekran kartını zorlayan çok uygulama kullanmıyorum. Anakart sisteme uyumlu.
  18. A

Bence fiyatına göre çok iyi. Tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi.
  19. A

CPU: AMD Ryzen 7 8700F GPU: AMD Radeon RX 580 RAM: Kingston 2X16GB 5200Mhz DDR5 CL36 SSD: Kingston 1TB Read 6000MB/s Write 4000MB/s Motherboard: GIGABYTE A620M H mATX PSU: Gigabyte 650W P650G 80+ Gold Screen: Viewsonic 21.5" FHD 1ms 100Hz VA Case: GameBooster GB-G1956BB FRGB USB 3.0 ATX Mid...
Geri