Arama sonuçları: *

1. G

Kasa topluyorum acil yardım lütfen!

abi hdd muhabbetini alcam gibi ama düşük yazmalı ssd de olabilir ram'de cl36 ve cl 30 arasında fiyat farkı yüksek ama hissedilen çok değişmiyor gibi işlemci için fan almayı düşünüyordum da emin değildim yazılan yorumlardan sonra emin oldum gibi. monitör için neden 2k önerdiniz, bir sebebi...
  2. G

Ryzen 5 7500f vs Ryzen 7 8700f

teşekkürler aynı düşüncedeyim. 1730494122 bu nedir hocam bilgilendirirmisin
  3. G

Ryzen 5 7500f vs Ryzen 7 8700f

arkadaşlar bu iki işlemcide aynı fiyat. izlediğim videolarda ryzen 5 7500f nasıl oluyorsa daha üst nesilinden daha iyi performans veriyor. sizce hangisini seçmeliyim?
  4. G

teşekkür ederim wifi olayını bilmiyordum. gostling olayını bilmiyorum araştırayım. zaten herşeyi 4k izleyip, 4k oynamıycam,sadece istediğim zaman onada bi göz atarım. bilfiğim kadarıyla çoğu oyunda ultra ayarda oyun 2.5k oluyor diye biliyorum. dostum edit ve yayınla uğraşacağım için zaten 4b...
  5. G

Bu sistem alınır mı 42k

valla dostum güzel sistem ama benim tavsiyem araştırdığım kadarıyla ekran kartını nvidia alman. 4060 ti 16gb veya 4070
  6. G

Arkadaşlar grafikerlik yapıyorum. aynı zamanda youtube içerikleri ve kick'te yayın yapacağım. Bir kasa toplayacam ama bazı parçaları netleştirdim. Birbirine uyumlu olması açısından çok uğraştım. dar boğazlara vs baktım. Özellikle bilinmiş, iyi markalardan topladım. Bu parçaların kronik sorunları...
Geri