Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz IPS oyuncu monitörü 4999₺🔥

onuda yaptım hocam fakat duzelmedı ıade edıcem paketledım hz daha düşük ppı degerı daha yüksek bı monitör almayı dusunuyorum
  2. C

ordada oluyor hocam ama yt kaddar cok degıl
  3. C

yaptım hocam amdnın programı yuklu degıl ama monıtör ıcın yuklememek mı gereklıdır
  4. C

hocam ayarladım ama hala aynı
  5. C

ekran kartım amd degıl bu sebep olur mu hocam ? bazıalrı olmaz demıstı ama
  6. C

🔥İndirim Gigabyte 24.5" G25F2A 5.699₺

incehesap trendyoldan almıstım iade yaparlar mı ki
  7. C

evet sizdede mı öyle ekran oranı %100 de kullanıyorum bu çok onemlı degıl ama vıdeo ızlerken çamurlanmasını duzeltemedım bu ikisi sizdede aynı mı?
  8. C

hocam merhaba ben dun aldım oyunlarda vs sıkıntı yok ölü pixelde yok ama sanki ytde vıdeo ızlerken çamurlanma oluyor neden olur sende var mı acaba ve hafif bakınca pixeller bellı oluyor sanki ilk defa ıps kullanıyorum normalmı bunda ?
  9. C

🔥İndirim Gigabyte 24.5" G25F2A 5.699₺

hocam merhaba aynı monitörden aldım dün elıme gectı dp kablo ıle laptoba bagladım oyunda vs herhangı bı sorun yok ama ytde video ızlerken çamurlanma oluyor sanki sende varmıdır nasıl düzeltilir ilk defa ips panel kullanıyorum ölü pixel yok ama görev cubugunda vs programların hafif bakınca...
  10. C

Gigabyte Gs25f2a Göruntu Kalitesi

gigabyte gs25f2a göruntu kalitesi ytde video ızlerken çamurlanma oluyor ama oyunlarda vs sıkıntı yok bunu nasıl düzeltebılırız bu monitöre sahip arkadaslar yardımcı olurmusunuz ?
  11. C

Gigabyte 24.5" G25F2A monitör iyi mi? Herhangi bir sıkıntısı var mı

hocam aynı monitöru aldım 200hz olanı ölü pixel vs yok laptoptan dp ıle bagladım ama göruntu sankı cok net degıl neden böyle olur sizdede aynımı ılk defa ıps kullanıyorum hepsımı aynı
  12. C

NASIL REFERANS KASARIM?

referans kolay bır sekılde nereden kasabilirim bilen var mı garanti bankası icin.
  13. C

Trade nasıl öğrenebilirim?

Merhabalar dostlar ben öğrenciyim trade öğrenmek istiyorum bir yandan aileme yardım için nasıl öğrenebilirim yardımcı olan var mı?
  14. C

Ashwagandha nereden alabilirim

Anksiyete odaklanma bozukluğu için alıcam diğer ilaçlar etki etmiyor reçeteli almak istemiyorum sicile geçiyor diye nerden alabilirim işte
  15. C

Ashwagandha nereden alabilirim

ashwagandha nereden alabilirim yardımcı olabilen var mı...
Geri