Arama sonuçları: *

1. Plagerty1

Mavi ekran sorunu pc

Merhaba https://drive.google.com/file/d/1Dysb0G62d4VMPnkIRmGODUwmeHbkXLEr/view?usp=drive_link
  2. Plagerty1

VXE R1 Wireless Mouse alınır mı?

aslında attack shark da alabilirim
  3. Plagerty1

silikon vadisinde tanıdıklar var
  4. Plagerty1

bu ara işler kesat
  5. Plagerty1

meyer gaming üzerinden alacağım wraithe göre 100 lira daha ucuz 1758048406 farkı ne peki
  6. Plagerty1

Merhaba herkese iyi forumlar bütçem 1500 tl alınmazsa neden alınmaz ve wireless mouse önerirseniz sevinirim
  7. Plagerty1

Bannerlord çalışan mod önerisi

Herkese iyi oyunlar önceden bannerlordu sürekli oynuyordum yaklaşık 6 7 aydır ara verdim yeni sürümle uyumlu mod öneriniz var mı steam atölyede bulunan
  8. Plagerty1

Steam oyun iadesi hesabıma gelmedi

yaptım yaptım yattı param
  9. Plagerty1

Arkadaşlar bu durumu yaşayanlar harcama itirazı yapsın bugün geldi param çok şükür
  10. Plagerty1

Steam desteğe yeniden yazdım bu arada iki tarafıda darlamaktan başka çarem yok.
  11. Plagerty1

2 3 lira dediğimiz bir öğrencinin iki günlük öğünü bu devirde o açıdan bak
  12. Plagerty1

evet müşteri hizmetleri aynı şeyi söyledi yaptım bugün itiraz inşallah bu da 180. günün sonunda açıklanmaz
  13. Plagerty1

Yok kanka yazmadım önce bir mesajı gönderdiğim şeyi oku öyle yorum yap 1757615056 Ne biçim iş bu steamle ilk defa böyle sorun yaşadım
  14. Plagerty1

Hocam yazmışım zaten 15 günü bugün doldurdu.
  15. Plagerty1

4 günü katlayalı çok oldu ama sen bilirsin 1757613924 Steamde yazan şeylere baktım satın alımdan ve iade ettikten sonraki bakiyeme baktım ama yok yani
  16. Plagerty1

yok direkt ziraatin bankkartıyla aldım 1757612859 Ziraati az önce tekrar aradım yok diyorlar başka bir şey demiyorlar para puf olup uçmadı ya
  17. Plagerty1

9.59 dolar wildlands almıştım beğenmedim iade ettim.
  18. Plagerty1

27 Ağustosta steamden oyun iadem kabul edildi fakat bugün 11 eylül para hesabıma gelmedi önce steame yazdım bankanızla iletişime geçin dediler dün bankamı aradım bekleyenm bir iade yok dendi tekrar steam desteğe yazdım bizimle alakalı bir durum değil diyorlar ne yapmalıyım tekrar bankayı mı...
  19. Plagerty1

Microsoft oturum açamıyorum

Herkese iyi forumlar bugün microsoftta hiç bir şekilde açamadım ne tarayıcıdan ne de microsoft uygulamasından acaba genel bir teknik sorun olabilir mi?
  20. Plagerty1

Bilgisayar açılıyor görüntü gelmiyor

Oldu vallaha oldu. 1757167854 Çok teşekkür ederim sizce ramlerden biri bozuk mu?
Geri