Arama sonuçları: *

• Users: borag
  • Order by date
  1. B

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sadece dongle usb ile pcye mi bağlanmalı
  2. B

arkadaşlar bende dongle içinden falan dock çıkmıyor nerede bu
  3. B

Tavsiyelerinizi bekliyorum

INTEL I3 12100F ASUS PRIME H610M-A D4 RTX3050 XPG RAM DIMM 16GB DDR4 xpg SSD 512GB SX6000LNP LITE neleri güçlendirmeliyim neler yapılmalı
  4. B

🔥İndirim LG 24" UltraGear Pivot 180Hz 1ms(GTG) IPS 🔥3.999TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

black friday beklemeden patlatayım mı direk başka mönitörler için beklemelimiyim sizce
  5. B

🔥İndirim LG 24" UltraGear Pivot 180Hz 1ms(GTG) IPS 🔥3.999TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

bu fiyata konudaki mönitörden iyisi yok sanırım alıyorum bende 60hz im asırlardır .(
  6. B

Arkadaşlar Mönitör tavsiyesi önerilerinizi beklemekteyim

arkadaşlarrr
  7. B

Arkadaşlar Mönitör tavsiyesi önerilerinizi beklemekteyim

bütçem : 4000 ve aralığı https://www.hepsiburada.com/lg-24-ultragear-24gs65f-b-1ms-gtg-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-ips-panel-fhd-pivot-gaming-monitor-p-HBCV0000719IIK?magaza=Nethouse...
  8. B

LG 23.8 24GS60F-B 180 Hz IPS monitör 3.600 TL

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a24-v2/ nasıldır aynı fiyat aralıklarında mönitör arayışındayım bende sizce beklemem black fridaye daha mı uygun olur?
  9. B

siyah ve beyaz klavyenin arasındaki fark nedir ?
  10. B

arkadaşlar 1400Tlye apex ve klavye satın aldım aynı tcden bir sorun olur mu teşekkürler..
  11. B

%20 kupon lazım 😔 hiç bi şekilde kupon yada teşvik falan hiç bişey gelmedi bana
  12. B

111 tlyi ne zaman atıyorlar
  13. B

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

o zaman sizce siyahını almam doğru mudur ihtiyacım varda beyaz olmayaversin mi diyeceğiz artık :D
  14. B

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

beyazı gelir mi sizce proyu beyaz almıştım klavyeyi de beyaz almak istedim ama birde stok gelmezse diye düşünüyorum
  15. B

arkadaşlar klavyenin beyazı gelir mi alayım mı sizce şuan direk ihtiyacım var da
Geri