Arama sonuçları: *

1. S

PC kapandıktan sonra ışıkları yanıp sönüyor

Hocam oyun oynamıştım sonrasında hemen çıkıp PC kapamıştım. Komple kapandıktan sonra kasanın fan ışıkları olsun işlemci fanı olsun hafif döndü durdu 4 5 kez tekrar etti bu olay. Sonrasında PSU güç düğmesini kapattım bir sorun olur mu?
  2. S

Havit H2002D ve H2002P ile Deneyimlerim

Elinize sağlık hocam. Çok güzel anlatmışsınız H2002D almaya kadar verdim sayenizde teşekkürler.
  3. S

1000tl ye kadar kulaklık önerisi

bakıyorum hemen hocam teşekkürler 1733235442 hocam orda bahsetmediniz galiba ya da ben fark etmedim d modelinde ses kartı yokmuş galiba iyi bir ses kartı olmayan anakartta sesin kötü geldiğini falan okumuştum başka konularda bi bilginiz var mı
  4. S

hocam d ile p arasındaki fark nedir acaba
  5. S

kulak üstü tercihim hocam teşekkürler
  6. S

1000tl ye kadar bütçem var hocam biraz daha çıkarım oyun ve günlük kullanım için ne önerirsiniz
  7. S

M.2 ssd sıcaklığı normal mi?

ekran kartının altında kalıyor hocam daha fazla ısınması gerekmez mi onu soruyorum
  8. S

hocam bunun bi açıklaması yok mu ya tam tersi olması gerekiyor sanki
  9. S

hocam merhabalar 1 2 gün önce ssd aldım win11 içine kurdum ve kullanıyorum youtube de falan takılırken sistemi zorlamicak işler yaparken ssd sıcaklığı 50 60 lara kadar yükseliyorum ama sistemi zorlicak ısındıracak oyunlara girince ssd ısısı 45 de sabit kalıyor neredeyse normal bir durum mu sizce...
  10. S

Yardım Yeni işlemci sonrası boot ekranında kalıyor

hocam hdd kablolarını çıkarıp yenilerini taktım sorun çözüldü teşekkürler zahmet verdim
  11. S

Ekran kartım yandı mı

5600g modelinde oluyor hocam
  12. S

bakayım hocam hemen cevap vereyim 1731599136
  13. S

hocam peki sorun nedir anlamadım sürekli bios ekranına atıp duruyor yani
  14. S

hocam güncel olmasa bios ekranı gelir miydi
  15. S

hocam ben yeni 5 5600 b550m hdv aldım asrock ekran kartı olarakta 4060 sistemim de hdd vardı win10 kurulu şimdi sistemi çalıştırdığım zaman boot ekranına atıp duruyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
  16. S

Ekran kartım yandı mı

hocam işlemci için dedim ekran kartını takmadım sadece işlemci takılı görüntü almıyorum doğal olarak ama sistemde ses veya yanık kokusu yok onu kastetmeye çalıştım
  17. S

Ekran kartım yandı mı

ekran kartını şuan takmadım hocam 5 5600 var takınca pc çalışıyor ama apu olmadığı için görüntü almıyorum çalışırken yanık kokusu falan ses duymuyor
  18. S

Ekran kartım yandı mı

Merhabalar eski ekran kartım zotac 1650oc idi. ben onun fan bloğunu falan sökmüştüm yaylı vida olduğu için geri takarken zorluk yaşadım ve tam oturmuyordu fan blogu ile kart arasında boşluk oluyordu yani kasaya güç verince açılıp gidiyordu bunu sürekli yapınca kart yandı şimdi yeni ekran kartı...
  19. S

Atx12v sokete bağlantı

arkadaşlar önceki anakartım h410m h idi atx12v soketu 8 pinliydi büyük ihtimal şuan yeni anakart aldım asrock b550m hdv ve onda atx12v 1 soketi 4 pinli ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz
  20. S

Ekran kartı markaları

tamamdır teşekkürler
Geri